Rămâi conectat

Societate

Pasionat de gătit, matematică şi fizică, Andrei Vesa participă la bal pentru distracţie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Vesa participă la Balul Bobocilor 2013 de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru o experienţă plăcută şi distracţie. Se caracterizează ca fiind o persoană sociabilă căreia îi place să-şi trăiască din plin viaţa. A ales să studieze la Facultatea de Electronică Aplicată, după ce a terminat Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia. Andrei este pasionat de matematică şi fizică, iar după absolvirea facultăţii crede că îşi va găsi o meserie de viitor.

Are o pasiune mai puţin întâlnită în rândul adolescenţilor, şi anume gătitul. În timpul liber ascultă muzică şi iese în localuri precum Go In, Gavroche sau Alloro. Urmăreşte cu mare plăcere emisiunea MasterChef şi se gândeşte că poate va participa la un astfel de concurs. Consideră că esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Are 1,64 înălţime şi 58 de kilograme.

Dacă îţi place Andrei Vesa apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=704]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea