Foto/Video Parcul Custozza: Albaiulienii au primit lecţii de Kangoo Jumps de la Kinga Sebestyen

Kinga Sebestyen, celebra antrenoare de Kangoo Jumps din România, împreună cu Cristian Mărgărit, specialist în nutriţie, se află într-un turneu “Maraton spre sănătate” prin ţară.  Astăzi, 21 iulie 2012,  s-au oprit la Alba Iulia.

Începând cu ora 17.00, în Parcul Custozza din Alba Iulia s-au strâns peste 150 de iubitori ai acestui sport distractiv, pentru a participa la o oră de Kangoo Jumps cu celebra antrenoare. Nu toţi cei care s-au aflat la maraton au fost sportivi cu experienţă, evenimentul fiind dedicat atât celor care se bucură practicând acest sport cât şi celor care vor să înveţe să facă acest tip de mişcare, într-un mod distractiv.

La sfârşitul orei de Kangoo  a avut loc o mică tombolă cu premii, la care 5 dintre cei prezenţi au avut norocul de a câştiga abonamente la sală, abonamente la Kangoo Jumps sau produse Herbalife, precum şi batoane proteice.

Tot la sfârşitul orei de Kangoo, cei  care au dorit să-şi contureze silueta nu numai prin mişcare, dar şi printr-o alimentaţie sănătoasă au  participat la o oră de nutriţie cu specialistul Cristian Mărgărit. Acesta a susţinut un seminar de nutriţie sănătoasă, începând cu ora 18.30, în sala A6 a Universităţii “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia.

  Scopul acestui maraton a fost de a promova sportul şi alimentaţia sănătoasă şi s-a realizat cu ajutorul organizatorilor: Primăria şi Consiliul Local Alba Iulia, Kangoo Jumps România, Getfit şi Kangoo Club Alba precum şi al unor sponsori cu suflet din Alba Iulia şi Cugir.

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

3 Comentarii

colonelu' gogu 21 iulie 2012 at 23:14

eu in poze nu vad nici un parc (adica mai multi copaci la un loc sau cf. DEX =Teren cu vegetație naturală sau plantată, cu alei, adesea cu lacuri sau bazine, care servește drept loc de plimbare și odihnă) ci doar o adunatura de havele.
rog cititorii sa-mi arate copacii ca poate eu sunt un rauvoitor si nu-i vad din cauza padurii … de havele.

va multumesc mulllt sa ma contraziceti!

dolfi 22 iulie 2012 at 0:57

nu stiu vere… dar pot sa-ti zic ca mirosul de peshte s-a simtit mult dupa acest eveniment

of 22 iulie 2012 at 8:30

eu ma bucur ca se foloseste denumirea de „parcul Custozza”…..
Sa nu uitam…..sa nu iertam….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...