// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Parazăpezi noi, testați pe Transalpina de către drumari. Plasa a fost pusă la dispoziție gratuit de către producător

Un nou tip de parazăpezi se testează pe DN 67C (Transalpina), se arată într-un anunţ postat miercuri pe pagina de Facebook a Secţiei Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

Parazăpezile dip plasă sunt produse în Romania, la Târgu Jiu, de către Crilemar SRL, se mai precizează în anunţul drumarilor.

Plasa a fost pusă la dispoziția drumarilor gratuit de către producător pentru a o testa în condiții reale, au mai explicat reprezentanţii SDN Târgu Jiu.

În trecut, din cauza căderilor abundente de zăpadă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a mai închis circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului.

Transalpina, denumită şi “Drumul Regelui”, este cea mai înaltă şosea din România care poate fi străbătută cu maşina, punctul cel mai înalt fiind în Pasul Urdele, 2.145 metri altitudine.

Sursa: economica.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419