Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Panică la partida Industria Galda de Jos – CSM Lugoj! Atacantul oaspeților Dan Silaghi-Perju și-a pierdut cunoștința, fiind transportat la spital!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Momente de panică în timpul primei reprize a partidei dintre Industria Galda de Jos și CSM Lugoj, contând pentru Seria a 4-a a Ligii a 3-a, după ce atacantului oaspeților Dan Silaghi-Perju i s-a făcut rău pe gazon, fiind înlocuit și transportat apoi cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, unde a petrecut noaptea.

Imediat după meci, întreaga echipă lugojeană s-a deplasat la spital, unde a stat alături de Dan Silaghi, până în jurul orei 22.30. La Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia i s-a efectuat un examen tomograf, starea sa stabilizându-se, fotbalistul revenindu-și. Dan Silaghi-Perju a fost la un pas de o tragedie, dar astăzi va fi externat.

Alertați, tatăl acestuia, împreună cu soția au ajuns sâmbătă la Alba Iulia, fiind alături de oficiali al CSM-ului Lugoj, directorul sportiv și masorul.

*Petruescu: „A fost comoționat, dar și-a revenit!”

Starea acestuia i-a panicat pe cei prezenți la teren, în condițiile în care a suferit pierderea cunoștinței și s-a dovedit confuz, fiind înlocuit în ciuda insistențelor sale de a continua. În primele minute, fotbalistul ce va împlini săptămâna viitoare 26 de ani s-a lovit la ceafă, în cădere, după un duel cu un adversar, a continuat să joace, însă la un corner al Industriei, după câteva minute s-a plând că îl doare capul, primind îngrijiri medicale în afara gazonului. Conform sporttim.ro, banca oaspeților a fost alertată de Bogdan Bozian, Silaghi a reintrat pe teren, însă nu-și mai amintea ce s-a întâmplat și în minutul 35, la insistențele coechipierilor, ale arbitrilor și observatorilor a acceptat să fie înlocuit.

Pe margine, la întrebările cadrelor medicale, Silaghi era foarte confuz, repetând mereu: „cum am ajuns aici? Ce s-a întâmplat?„, acceptând în cele din urmă să fie transportat cu ambulanța la spital.

A fost comoționat, a suferit o pierdere de memorie de scurtă durată, dar aseară și-a revenit. Inițial nu-și amintea ce s-a întâmplat, dar și-a revenit. Este bine că nu a avut cheag de sânge. Nu știm ce s-a întâmplat, când s-a lovit la cap, la ce fază„, a povestit Cosmin Petruescu, antrenorul oaspeților, în această dimineață.

După alte 5 minute de joc, Silaghi-Perju a admis celor din staff-ul lugojean că nu-și mai amintea deja cele întâmplate, ceea ce i-a alertat cu atât mai mult pe toți cei implicați, deopotrivă coechipieri, antrenori, cadre medicale și oficiali ai echipelor și ai partidei. Tânărul însă a insistat, ”nu ies!”, dar insistențele cadrelor medicale au avut câștig de cauză, în ciuda faptului că la un al doilea control sportivul a repetat, mă simt bine, sunt Dan Silaghi-Perju, născut în 13 mai… În cele din urmă, spre binele său, a fost transportat cu Ambulanța la Urgențe. „Nu în ultimul rând dedicăm această victorie colegului nostru Dan Silaghi-Perju, pe care îl așteptăm cât mai repede alături de noi!„, a spus Petruescu, pentru www.sporttim.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea