Pădurarul din Maramureș tată a 3 copii, ucis cu sânge rece, primise un pont despre hoții de lemne

Paul Voicu - Primar 2020

Pădurarul din Maramureș tată a 3 copii, ucis cu sânge rece, primise un pont despre hoții de lemne

Liviu Pop era numele pădurarului ucis cu sânge rece în Maramureș. Tată a trei copii, bărbatul primise informația că pădurea pe care o avea în grijă fusese „prădată” de hoții de lemn. Și-a sărutat soția și fiii și a plecat să-și facă meseria. Seara, noaptea, în afara programului. A murit la datorie, vrând să prevină o tăiere ilegală de arbori. A lăsat orfani trei copii.

Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcţiei Silvice Maramureş, a fost ucis miercuri seara într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori, potrivit unui comunicat al Romsilva.

ELIT

Trupul pădurarului din Maramureș a fost aruncat într-o râpă din pădure

Din primele informaţii, pădurarul Liviu Pop a fost împuşcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezintă numeroase urme de agresiune fizică. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş de şapte ani, era căsătorit şi avea trei copii.

Mihail David - 2020

La faţa locului, s-a deplasat de urgenţă directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, Gheorghe Mihailescu, care a transmis un mesaj de condoleanţe.

Acesta este al doilea angajat al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva ucis în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, respectiv paza pădurii, după ce în urmă cu o lună un alt pădurar, Răducu Gorcioaia, angajat al Ocolului Silvic Paşcani, din cadrul Direcţiei Silvice Iaşi, a fost ucis de trei persoane surprinse în timp ce tăiau ilegal arbori.

sursa: antena1.ro

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...