Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Pădurarul din Maramureș tată a 3 copii, ucis cu sânge rece, primise un pont despre hoții de lemne

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pădurarul din Maramureș tată a 3 copii, ucis cu sânge rece, primise un pont despre hoții de lemne

Liviu Pop era numele pădurarului ucis cu sânge rece în Maramureș. Tată a trei copii, bărbatul primise informația că pădurea pe care o avea în grijă fusese „prădată” de hoții de lemn. Și-a sărutat soția și fiii și a plecat să-și facă meseria. Seara, noaptea, în afara programului. A murit la datorie, vrând să prevină o tăiere ilegală de arbori. A lăsat orfani trei copii.

Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcţiei Silvice Maramureş, a fost ucis miercuri seara într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori, potrivit unui comunicat al Romsilva.

Trupul pădurarului din Maramureș a fost aruncat într-o râpă din pădure

Din primele informaţii, pădurarul Liviu Pop a fost împuşcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezintă numeroase urme de agresiune fizică. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş de şapte ani, era căsătorit şi avea trei copii.

La faţa locului, s-a deplasat de urgenţă directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, Gheorghe Mihailescu, care a transmis un mesaj de condoleanţe.

Acesta este al doilea angajat al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva ucis în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, respectiv paza pădurii, după ce în urmă cu o lună un alt pădurar, Răducu Gorcioaia, angajat al Ocolului Silvic Paşcani, din cadrul Direcţiei Silvice Iaşi, a fost ucis de trei persoane surprinse în timp ce tăiau ilegal arbori.

sursa: antena1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Vârsta de pensionare se va schimba la fiecare 3 ani: Femeile ar putea ieși mai devreme la pensie

Bogdan Ilea

Publicat

în

PENSII 2024: Vârsta de pensionare se va schimba la fiecare 3 ani: Femeile ar putea ieși mai devreme la pensie Un articol din noua lege a pensiilor, care va intra în vigoare de la 1 septembrie 2024, stipulează că vârsta de pensionare va fi ajustată la fiecare 3 ani, conform adevărul.ro. „Începând cu data finalizării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea