(P) Simone Albani, PNL: „Cred într-un model de politician serios, competent”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Românii ne cer, celor care am ieșit în față să facem politică, să nu îi uităm și să fim uniți. Uniți nu doar de dragul unei poze de campanie, ci pentru a trece mai repede cu toții peste greutăți, pentru a construi mai repede un viitor bun. Nimic nu s-a realizat prin diviziune, nici un popor nu a devenit mare fiind rupt în dispute sterile.

simone-albani Ceea ce îmi propun pentru alegerile din 11 decembrie, pentru Parlament, este ceea ce am susținut mereu, în toate campaniile și în toate funcțiile publice pe care le-am ocupat, în scurta mea carieră politică: muncă neîncetat, 100% pentru interesul public, așa cum am știut să muncesc și în afacerile pe care le-am creat. Și este ceea ce le cer și colegilor mei care vor ajunge acolo, de la mine din partid sau din altele: muncă pentru oamenii care îi aleg, nu pentru interesele lor personale. Sunt bucuros că PNL și-a asumat ca proiect principal de campanie, astăzi, reforma Parlamentului.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Este ceea ce avem nevoie. O schimbare de conținut, de mod de lucru, la București, al parlamentarilor și al Parlamentului. Înainte să le cerem sacrificii sau investiții românilor, trebuie să facem noi, cei aflați în poziții și deminități publice, o investiție totală de timp și caracter. La Guvern și în Parlament, cei trimiși acolo de dumneavoastră trebuie să se ocupe să dea soluții, nu să creeze alte probleme sau scandal, nu trebuie să se împroaște cu mizerie doar pentru a mai câștiga niște voturi.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Deși fac politică, o fac cu gândul la un altfel de model de politician, nu ca cel de acum. Cred în seriozitate și în oameni care se pricep, care nu se apucă să vorbească vrute și nevrute despre orice. Sunt bucuros că PNL merge acum pe această cale și pe lângă susținerea pe care mi-a acordat-o a reușit să promoveze în poziții eligibile 100 de figuri noi la nivel național, persoane pregătite și competente. Este un semn că ne putem însănătoși, că putem merge înainte și doar înainte.

Doar cu astfel de investiții și cu o schimbare autentică avem o șansă toți, împreună, uniți, să vedem România mergând Înainte!

Comandat de PNL Alba, Tipărit de SC UNIREA PRES SRL, Cod unic mandatar financiar: 11160004

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419