(P) Helen Doron English, mai mult decât engleza distractivă, abilități și valori pentru viață!

Helen Doron English este o franciză educațională internațională cu peste 1000 de centre de învățare în 35 de țări și este în continuă creștere. Anul acesta Helen Doron Educational Group a primit premiul pentru cea mai bună franciză în domeniul educației pentru copii, iar în România franciza Helen Doron English are deja un istoric de 10 ani, având 18 Centre Educaționale și 5 profesori independeți.

ELIT

În cei 35 de ani de experiență în predarea limbii engleze copiilor cei de la Helen Doron English au învățat că pentru a reuși într-o lume globalizată cursanții au nevoie de mai mult decât limba engleză vorbită la nivel avansat, au nevoie de abilități și valori pentru viață precum: comunicare, abilități de vorbire și de scriere, respectul pentru ceilalți, dezvoltare logică, curajul de a se exprima spontan, fără teama de a greși.

Master Francizorul pentru România de Vest a deschis un centru Helen Doron English și în Alba Iulia din dorința de a le oferi copiilor șansa de a învăța natural, ușor și distractiv limba engleză și pentru a răspunde nevoii părinților din acest oraș de a avea un partener în educarea și creșterea armonioasă a copiilor. Cursurile lor au fost foarte bine primite, având în prezent peste 100 de copii înscriși.

Copiii adoră să învețe în timp ce se joacă, de aceea metoda respectă această nevoie naturală și profesorii o folosesc pentru a-i ajuta pe cursanți să asimileze cunoștințe ușor, fără a realiza că învață. Cursurile se desfășoară în grupe mici de maximum 8 copii, ceea ce le permite profesorilor să acorde atenție personalizată fiecărui copil și să-i încurajeze să vorbească spontan în limba engleză.

Modul lor de predare este adaptat la societatea modernă, de aceea învățarea nu se limitează la ora de curs, ci continuă acasă, cu ajutorul aplicațiilor și jocurilor în limba engleză la care cursanții au acces.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani se pot înscrie la cursurile standard Helen Doron English pe tot parcursul anului. În perioada 1-31 iulie vor organiza și cursuri de vară antrenante și distractive în limba engleză. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani vor explora limba engleză cu o mulțime de activități, cântece, jocuri și distracție, atât în interior, cât și în exterior.

Trăiește bucuria cu care copiii învață limba engleză, testează metoda Helen Doron English printr-o lecție demonstrativă GRATUITĂ! Înscrierile se fac la Centrul Helen Doron English Alba Iulia din Strada Trandafirilor, nr.16, sau la numărul de telefon: 0747156718.

Copiii înscriși până în 30 iunie beneficiază de un discount de 10% la întregul modul.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...