Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

(P) FOTO: S-a redeschis Restaurantul-Pizzerie din centrul oraşului Teiuş: pizza gustoasă, plăcinte ca la mama acasă şi meniu “Fantezie”, pentru cei mici. Se organizează şi evenimente!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

restaurant pizzerie teius06 Restaurantul Pizzerie din centrul oraşului Teiuş şi-a redeschis porţile. Cei care s-au obişnuit şi le-au plăcut preparatele de aici, dar şi cei care încă nu au gustat şi adoră să mănânce bine, la preţuri avantajoase, sunt aşteptaţi să treacă cu încredere pragul şi să savureze delicioasele preparate într-o atmosferă liniştită. Meniul este acum mai diversificat, fiind introduse mai multe feluri de pizza, dar şi plăcinte pe lespede, făcute ca la mama acasă. Nu lipsesc meniul zilei şi nici surprizele pentru cei mici. De asemenea, restaurantul are anexată şi o sală de evenimente, astfel, pot fi organizate petreceri private, nunţi, botezuri, etc.

restaurant pizzerie teius02Într-un loc fără pretenţii, dar decent şi curat, teiuşenii, dar şi cei aflaţi în trecere, pot gusta preparate delicioase, tradiţionale, la preţuri disponibile pentru aproape orice buzunar. Servirea promptă, cu ospitalitate, recomandă de asemenea localul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Restaurant central pune la dispoziţia clienţilor diverse sortimente de pizza şi plăcinte gustoase, pentru care cu siguranţă te întorci şi a doua oară. Preţurile pentru o pizza pornesc de la 11 lei şi ajung până la 18 lei, iar sortimente sunt pentru toate gusturile. „Elisabeta”, “Quatro Stagioni”, “Te amo”, “pizza de post”, “Diavola”, ori cu ton, sunt doar câteva dintre ele.

restaurant pizzerie teius09Plăcintele pe lespede, adevărate, ca-n Ardeal, sunt de asemenea grozave şi variate. Cu brânză, cartofi, spanac, măr, gem sau ciuperci, dar şi altele, aştepată să fie comandate de toţi cei care adoră plăcinta care le aduce aminte de copilărie.

De asemenea, restaurantul prepară zilnic Meniul Zilei, pentru un preţ de doar 12 lei.

Administratorii şi-au îndreptat atenţia şi înspre cei mici. Restaurantul are un Meniu Junior, menit să le satisfacă celor mici atât papilele gustative cât şi bucuria de a fi copil. Meniul Junior are incluse două sortimente de pizza, una cu şuncă şi caşcaval, alta “Fantezie”, învelită în ciocolată, cu nucă de cocos, dar şi o jucărie cadou, totul la 22 de lei.

Restaurantul – pizzerie organizează nunţi, petreceri private, etc şi dispune de o capacitate de 200 de locuri.

Pentru cei interesaţi, restaurantul, amplasat chiar în centrul oraşului Teiuş, strada principală, funcţionează zilnic, între orele 12.00 – 22.00, cu excepţia zilei de luni, când e închis.

[nggallery id=126]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea