(P) Duminică, împreună cu dumneavoastră, vom REDA ROMÂNIA ROMÂNILOR!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Dragi români! În 11 decembrie România va redeveni a noastră! În această zi, vom scrie, împreună, o nouă pagină în istoria acestei minunate ţări. Victoria pe care o vom sărbători, noi şi românii de pretutindeni, va fi închinată acestui popor de oameni demni, care îşi doreşte, mai presus de orice, să trăiască liber, cinstindu-şi valorile, promovându-le şi trudind la un viitor mai bun, pentru generaţiile care urmează.

josanDacă liberalii lui Brătianu spuneau, încă de acum un secol şi jumătate, că România trebuie construită „prin noi înşine” şi au reuşit cu prisosinţă acest lucru, noi, adevăraţii liberali din ziua de azi, susţinem că „România trebuie redată românilor”. La rândul nostru, vom reuşi să înfăptuim acest lucru! Dacă generaţii întregi de români adevăraţi au clădit această minunată ţară, noi suntem obligaţi să o recâştigăm, să o preţuim şi să o readucem pe făgaşul normalităţii.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

România va fi cu siguranţă redobândită după 11 decembrie şi este datoria noastră să o facem. Este impetuos necesar să îi redăm strălucirea de altă dată şi avem certitudinea că aşa se va întâmpla. Suntem acum, mai uniţi ca niciodată, în ciuda eforturilor disperate ale unora de a ne dezbina. Suntem determinaţi cum nu am fost vreodată să ne recâştigăm cinstea, puterea şi rangul de naţiune respectată şi apreciată la nivel european şi mondial.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

După 11 decembrie, România va fi din nou a noastră, oameni buni! Cu un guvern care va avea o componentă liberală puternică, asigurată de ALDE şi cu un prim- ministru cu adevărat liberal, pe nume Călin Popescu Tăriceanu, România va redeveni o ţară prosperă, performantă şi puternică.

Eu, Mihai Horaţiu Josan, în calitate de viitor deputat de Alba, vă asigur că voi contribui, cu tot ceea ce îmi stă în putinţă, pentru ca acest deziderat să devină o realitate. De asemenea, voi depune toate eforturile şi îmi voi folosi toată experienţa dobândită în cei 24 de ani de administraţie publică, pentru ca judeţul nostru să fie reprezentat cu cinste în Parlamentul României. Voi milita neîncetat pentru ca drepturile şi interesul oamenilor care locuiesc în acest judeţ să fie promovate la nivel naţional, cu prioritate, în toate demersurile legislative pe care le voi întreprinde.

Este momentul ca Alba să devină un nume cu care să ne mândrim pe harta ţării. Ne-am săturat ca acest judeţ să fie dat, la ne­sfârşit, ca exemplu de „aşa nu”. Nu mai putem accepta ca Alba să se situeze pe unul din ultimele locuri între judeţele ţării la capitole precum investiţii, infrastructură sau turism, dar pe locuri fruntaşe la şomaj. Vrem ca despre Alba să se spună „aşa da”!

După 11 decembrie, judeţul nostru va intra într-o nouă eră, a dezvoltării. Obiectivul nostru este să concurăm cu cele mai dezvoltate judeţe ale ţării, pentru că există toate premisele să facem acest lucru. Avem resurse de tot felul, există oportunităţi de investiţii pe termen mediu şi lung, iar noi vom fi cei care le vom promova, prin toate pârghiile care ne stau la dispoziţie.

Programul ALDE este singurul care oferă soluţii reale la toate problemele cu care se confruntă românii. Am dovedit, prin oamenii pe care îi avem, că putem face aceste lucruri, de nenumărate ori. Experienţa şi rezultatele noastre ne validează şi ne obligă, totodată, să luptăm pentru români şi pentru România.

Duminică, împreună cu dumneavoastră, vom REDA ROMÂNIA ROMÂNILOR!

La mulţi ani România, la mulţi ani românilor de pretutindeni! Aşa să ne ajute bunul Dumnezeu!

Deputatul dumneavoastră, Horaţiu Mihai Josan

Material publicat la comanda ALDE Alba. Cod unic de identificare ALDE: 11160008

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419