Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Comunicat de presă – Corina Crețu: „PRO România reprezintă adevărata social-democrație!”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comisarul European Corina Crețu, candidat al partidului PRO România pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019, a explicat motivele pentru care consideră că PRO România reprezintă singurul partid social-democrat autentic din țară. În opinia Corinei Crețu, România are nevoie de un partid modern de stânga, pro-european.

„Din păcate, Partidul Social Democrat a încetat să mai reprezinte vocea celor mulți. Conducerea PSD a abdicat de la principiile fundamentale caracteristice stângii europene. Și mă refer aici la solidaritate, la grija față de cei vulnerabili și la sprijin pentru diferite categorii sociale, cum sunt profesorii, medici, mici întreprinzători”, a declarat Corina Crețu.

„Acestea au fost motivele pentru care, de fapt, mulți colegi am hotărât să ne desprindem de PSD și să ne alăturăm PRO România, care a devenit partidul adevăratei social-democrații. Peste tot în Europa social-democrații sunt cei mai mari susținători ai Uniunii Europene. E trist că discursul populist și anti-european s-a strecurat și la noi, în România. Și este cu atât mai grav cu cât portavocea acestor mesaje este actualul partid de guvernare”, a adăugat Crețu.

„Valorile care ne ghidează pe noi, pe cei de la PRO România, sunt grija față de cetățeni, competența și profesionalismul. Nimeni nu mai vorbește, astăzi, despre nevoile adevărate ale românilor. Alături de colegii mei din PRO România vom face tot ce ne stă în putință să reconectăm politica la aspirațiile cetățenilor”, a mai declarat Corina Crețu.

PARTIDUL PRO ROMÂNIA, MFC: 41190009


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea