Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

(P) André Rieu în proiecție cinematografică inedită la Inspire Cinema!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspire Cinema pregătește cinefilor și iubitorilor de spectacol, o premieră cinematografică inedită în weekend-ul 27 – 28 iulie: concertul André Rieu – “Invitație la dans”.

Concertele anuale din orașul natal al lui André Rieu atrag fani din toate colțurile lumii. Piața medievală a orașului este transformată într-un cadru spectaculos pentru concertele de neuitat destinate pentru toate vârstele care sunt pline de umor, distracție și emoție – și bineînțeles muzică sublimă.

Anul acesta André Rieu vă invită să vă puneți pantofii de dans pentru concertul său spectaculos din 2019 din orașul Maastricht intitulat: „Invitație la dans”, ce va fi difuzat la Inspire Cinema Alba Iulia.

Nopțile de vară sunt făcute pentru dans iar aceasta este o petrecere pe care nu trebuie să o pierdeți! Pregătiți-vă să vă bucurați de această sărbătoare magică a dansului pe marele ecran din confortul cinematografului tău local.

Alăturați-vă lui André Rieu, orchestrei sale Johann Strauss, sopranelor de clasă mondială, Platin Tenors și invitaților speciali pentru o experiență cinematografică magică.

Bilete s-au pus în vânzare și sunt disponibile doar pentru achiziție online pe www.inspirecinema.ro, pe aplicația de mobil gratuită, ce poate fi descărcată din Google Play și App store, și la casele de bilete din incinta cinematografului. Locurile sunt limitate!

Inspire Cinema este cea mai noua retea nationala de cineplex-uri dezvoltata de firma Pro Solutions, cu 3 locatii deschise in doua orase: Craiova si Alba Iulia, care colaboreaza cu toti distribuitorii importanti de filme din Romania si proiecteaza cele mai noi si de succes productii romanesti si internationale, dorind astfel sa satisfaca dorinta cinefililor de a viziona filme la standarde ridicate.

Începând din 29 septembrie 2017, Inspire Cinema Alba Iulia devine al doilea cinematograf care operează sub brand-ul Inspire Cinema, din rețeaua națională de cineplexuri dezvoltată de firma Pro Solutions, un operator de cinematografie cu acționariat românesc.

Cinematograful din incinta Alba Mall este un cineplex digital care dispune de trei săli de cinema, echipate cu echipamente de proiecție digitală 2D și 3D, cu o capacitate totală de 310 de locuri și un foaier multifuncțional, cu un spațiu generos și un design futurist. Sălile de cinema sunt dotate cu echipamente de cea mai bună calitate: sisteme de proiecție 3D Christie Digital – lider mondial în ceea ce privește proiecția de cinema, sunet Dolby Digital Surround, dar și cu scaune confortabile de o calitate superioară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea