Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ovidiu Jidveian, cu gândul la Primăria Alba Iulia în 2016: „După 15 ani, am reuşit să batem PDL-ul”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ovidiu Jidveian01După ce a răsturnat „puterea portocalie”, în cel mai „important fief al PDL-ului”, la Alba Iulia, Ovidiu Jidveian pare încrezător în şansele partidului, la alegerile prezidenţiale „şi de ce nu, să câştigăm primăria peste doi ani de zile”, după cum a arătat în cadrul unei conferinţe de presă, la care a fost felicitat de preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu, pentru rezultatul la nivelul municipiului.

De altfel, Jidveian a mai apărut „în faţă” şi la alte conferinţe de presă spunând că PSD Alba Iulia câştigă din ce în ce mai mulţi membri şi simpatizanţi. Acest lucru a fost dovedit şi la alegerile din 25 mai, PSD având cu 9 procente mai mult decât PDL. Jidveian nu a uitat nici de „celălalt competitor politic, PNL”, Florin Roman, un posibil candidat în 2016 spunând că a reuşit o „performanţă” în municipiu sub media judeţeană, „semnal că cetăţenii din Alba Iulia îşi doresc altceva”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Rezultatul acestor alegeri, mă refer la municipiul Alba Iulia organizaţie pe care o conduc este mulţumitor şi este un rezultat istoric în ultimii 12 ani, 15 ani. După 15 ani am reuşit să batem PDL-ul în municipiul Alba Iulia, un rezultat într-adevăr istoric şi un rezultat care ne oferă mari speranţe într-o organizaţie zicem noi în opoziţie, aşa cum este la Alba Iulia. O organizaţie fără resurse, fără majoritate în Consiliul Judeţean sau Consiliul Local a reuşit printr-o echipă de oameni inimoşi, o echipă devotată, o echipă care a pus foarte mult suflet în această campanie, să răstoarne puterea portocalie în municipiul Alba Iulia în cel mai important fief al PDL-ului (din reşedinţele municipiu de judeţ) din ţară. Este într-adevăr meritul echipei, o echipă care a pus foarte mult suflet şi este meritul membrilor PSD, simpatizanţilor şi a cetăţenilor care şi-au dorit schimbare. Cred că raportat la scorul obţinut de PDL care este al doilea clasat în municipiul Alba Iulia reprezintă un semnal, eu îl vad un apus de soare. Cred că PSD printr-o echipă de oameni tineri şi serioşi se pot impune prin prisma acestui rezultat care ne încurajează să obţinem rezultate mult mai bune, la prezidenţiale şi de ce nu să câştigăm primăria peste doi ani de zile. Cred că sunt întrunite toate premisele ca Alba Iulia sa obţină acest scor electoral”, a spus preşedintele PSD Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea