Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ovidiu Ciucur şi Radu Cristian, tinerii lupi liberali se pregătesc de alegerile din TNL Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

 • Delegatul interimar la conducerea TNL Alba, Ovidiu Ciucur susţine că alegerile programate în 14 iulie sunt neavizate de Bucureşti şi deocamdată sunt nestatutare.

În cadrul ultimei conferinţe de presă a liberalilor albaiulienii, purtătorul de cuvânt Adrian Simion a anunţat ca dată sigură a alegerilor pentru organizaţia de tineret a liberalilor din Alba duminică, 14 iulie a.c., de la ora 16.00, în…Sebeş! Deşi consilierul local municipal din Sebeş, Radu Cristian, conduce în topul preferinţelor tinerilor liberali din Alba, situaţia pre-electorală în cadrul organizaţiei este oarecum neclară. După ce şeful tinerilor liberali din Alba, Rareş Buglea, şi-a înaintat demisia de onoare din această funcţie primăvara aceasta în urma unor afirmaţii considerate „instigatoare la discriminare” împotriva altei etnii, preşedintele TNL Florin-Alexandru Alexe l-a delegat interimar la conducerea organizaţiei Alba pe cugireanul Ovidiu Ciucur (de altfel acesta apare şi pe mapa de presă a Confeinţei teritoriale a PNL Alba, desfăşurată duminică, 30 iunie, la Alba Iulia). Se pare însă că decizia Bucureştiului nu a coincis cu trendul din teritoriu, atmosfera fiind oarecum mai favorabilă liberalului din Sebeş, Radu Cristian, care nu şi-a ascuns intenţia de a candida la alegerile din 14 iulie.

Ovidiu Ciucur si Radu CristianÎnsă până la alegerile din 14 iulie trebuiesc clarificate o grămadă de lucruri. Contactat telefonic, preşedintele delegat de la Bucureşti, Ovidiu Ciucur ne-a declarat că data avansată pentru alegerile la tineret nu a fost aprobată de Biroul Naţional al TNL, care urmează să se întâlnească abia vineri, 5 iulie 2013, la Brăila (unde acesta va reprezenta TNL Alba). În plus, Ciucur a mai explicat că singurii preşedinţi de organizaţii TNL din Alba validaţi de Biroul Judeţean al TNL sunt cei din Alba Iulia şi Blaj, în restul teritoriului trebuind să fie organizate alegeri pentru că majoritatea preşedinţilor sunt cu mandatele expirate. În consecinţă, Conferinţa Teritorială de Alegeri a TNL Alba ce ar urma să se desfăşoare duminică, 14 iulie, la Sebeş, ar fi nestatutară.

Ovidiu Ciucur s-a arătat circumspect vizavi de data avansată pentru alegeri de purtătorul de cuvânt Adrian Simion – cea de 14 iulie. Singurul lucru cert este acela că Ovidiu Ciucur nu intenţionează să candideze pentru un mandat în fruntea TNL Alba, lucru ce l-a reconfirmat pentru ziarul Unirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea