Rămâi conectat

Ştirea Ta

Orgasmul: (cu) cine, (cu) ce şi de ce

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Oamenii consideră orgasmul ca pe ceva ce li se cuvine, în timp ce alţii trebuie să „lucreze” din greu pentru a-l obţine, dar aproape nimeni nu ştie totul despre el. Tu cât de multe crezi că ştii despre orgasm?
lOrgasmul lui vs. orgasmul ei
Studiile ştiinţifice arată că orgasmul masculin şi feminin sunt acelaşi lucru sau, cu alte cuvinte, au aceeaşi intensitate – cel puţin în ceea ce priveşte momentul cheie al orgasmului.
lDurata orgasmului
Chiar dacă orgasmele de sex masculin şi feminin au o intensitate egală, ele diferă ca şi durată. Orgasmul masculin durează 4 secunde, în medie, în timp ce orgasmul feminin poate dura până la 15 secunde. Bărbaţii ajung la orgasm mult mai repede, chiar şi numai după 1 minut şi 10 secunde, în timp ce pentru unele femei e nevoie chiar şi de 20 de minute.
lOrgasmul dureros
Orgasmul şi centrul de durere sunt situate în aceeaşi parte a creierului, acesta fiind şi motivul pentru care unele persoane arată ca şi cum ar avea dureri în timpul orgasmului, şi nu ca şi cum ar fi simţi o plăcere foarte mare. Dar acest lucru înseamnă şi faptul că suntem mult mai puţini sensibili la durere în timp ce avem un orgasm.
lOrgasm în timpul somnului
Este un lucru cunoscut faptul că oamenii experimentează orgasme reale în timpul somnului, dar acestea nu sunt rezultatul stimulării fizice, ci psihologice, acesta fiind motivul pentru care nu ne trezim în timpul unui astfel de orgasm.
lOrgasmele consumă calorii
În timp ce experimentezi un orgasm, corpul arde doar 3 calorii, dar ardem mult mai multe în timp ce încercăm să ajungem la el – 50 de calorii, în medie. În timp ce ai un orgasm, corpul arde doar 3 calorii
lOrgasmele sunt bune pentru tine
Orgasmele au o influenţă pozitivă asupra sistemului imunitar şi previn şi bolile cardiovasculare şi chiar cancerul, deoarece relaxează corpul şi eliberează efectele stresului.
lEjacularea prematură
Problemele de ejaculare prematură afectează fiecare al treilea om. Problemele pot fi rezolvate cu ajutorul medicului sau prin diverse tehnici de relaxare, deoarece stresul este un factor major în ceea ce priveşte ejacularea prematură.
lPărţi intime sănătoase
Orgasmele frecvente reduc riscul cancerului de prostată la bărbaţi. Acestea sunt un atrenament bun şi pentru penis – cu cât mai multe erecţii şi ejaculări experimentezi, cu atât mai mici sunt şansele să fii impotent. Femeile îşi întăresc muşchii pelvieni şi vaginali în timpul unui orgasm.
lOriginea cuvântului orgasm
Orgasm provine din cuvântul grecesc „orgasmos”, care înseamnă a se umfla, să fii excitat sau să îţi doreşti.
lOrgasm pentru care să mori
Statisticile arată că este mai probabil ca bărbaţii să moară în timpul unui act sexual decât femeile. De asemenea, este interesant faptul că mulţi oameni mor în timpul actului sexual în timp ce îşi înşeală partenerul. Dar nu îţi face griji, acest lucru se întâmplă rarrrr….


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea