Rămâi conectat

Politică Administrație

Organizaţia PDL Alba ar trebui să răspundă moral şi penal pentru faptele lui Bian

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Ieri, în cadrul conferinţei de presă a PNL Alba, deputaţii acestui partid -Teodor Atanasiu şi Călin Potor – au comentat puternica lovitură de imagine şi credibilitate încasată de organizaţia judeţeană a PDL Alba, cea care l-a propulsat pe ex-secretarul de stat Silviu Bian în funcţia de la Bucureşti. „Ni s-a înjumătăţit numărul de secretari de stat pe care Alba i-a trimis la Bucureşti, de când unul este în puşcărie.”
Liderul liberal a comentat că Bian a adus atingere nu numai judeţului Alba ci şi României deoarece colecta bani de la angajaţii pe fonduri europene. Atanasiu a atras atenţia asupra faptului că Bianu a fost propus la Bucureşti de organizaţia PDL Alba, care a girat moral pentru el şi este de părere că acum acestă organizaţie ar trebui să răspundă nu numai moral pentru faptele acestuia ci şi penal deoarece nu crede că „Bian colecta bani numai pentru el, ci şi pentru puşculiţa de partid”. Infirmând speculaţiile potrivit cărora, la un moment dat, în timp ce făcea parte din echipa PDL, şi-ar fi dat la rândul lui girul pentru plecarea lui Bian la Bucureşti, deputatul Călin Potor a explicat că nu are nici o tangenţă cu propulsarea lui Bian la Bucureşti deoarece „deciziile se iau în PDL în spatele uşilor închise, doar 2-3 oameni ştiau şi hotărau acest lucru”. Potor a comentat că, în momentul propulsării lui Bian la Bucureşti, PDL Alba ar fi avut oameni mult mai pregătiţi pentru funcţia ocupată de acesta.
„Ar trebui ca anchetatorii să meargă pe urmele lui Bian peste tot în ţară. (…) Bian îşi va da în cele din urmă drumul la gură sub presiunea anilor grei de puşcărie care îl aşteaptă”, a spus deputatul Atanasiu. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea