Rămâi conectat

Politică Administrație

Organizaţia de tineret a PMP, în sprijinul drumarilor şi a persoanelor cu nevoi speciale din Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandra JoldisOrganizaţia de tineret a Partidului Mişcarea Populară Alba a avut ieri o şedinţă, în care a hotărât să ajute la deszăpezirea drumurilor, dacă vremea o impune şi să sprijine persoanele cu nevoi, bătrâni sau bolnavi la procurarea de alimente şi medicamente.  Preşedintele organizaţiei de tineret, Adelina Alexandra Joldiş ne-a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă a PMP, principalele gânduri ale tinerilor.

În urma şedinţei de ieri am hotărât ca în condiţiile în care vremea se va înrăutăţii, PMP va forma un grup care să intervină pentru a ajuta persoanele cu nevoi. Vom acţiona la deszăpezirea căilor de acces pentru a le procura alimente şi medicamente persoanelor cu nevoi, bătrâni sau bolnavi. S-a emis o circulară prin care preşedinţii de George Costinastineret vor transmite, dacă există probleme de acest gen în zona de competenţă” a spus preşedintele organizaţiei de tineret.

Mai mult decât atât, Alexandra Joldiş a pus la dispoziţie numărul de telefon 0742531953, la care persoanele cu probleme pot suna la orice oră.

La conferinţa de presă de astăzi a participat şi George Costinaş, preşedintele PMP Alba Iulia care a spus că organizaţia doreşte să atragă cât mai mulţi tineri, iar până în 2016 doresc să aibă o formă definitivă a echipei, cu care se vrea atacarea celor mai importante funcţii din conducerea administrativă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea