Rămâi conectat

Politică Administrație

Ordinea de zi a ședinţei CJ Alba din 24 ianuarie. Ioan Dîrzu îi predă fotoliul de consilier județean lui Petru Cristea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Configurația Consiliului județan Alba se modifică oficial în cadrul ședinței ordinare convocate pentru joi, 24 ianuarie, când „aleșii” vor adopta o hotărâre prin care liberalul Petru Cristea va prelua fotoliul de consilier județean de la social democratul Ioan Dărzu, ales depuat în urma alegerilor parlamentare din decembrie 2012.

Petru Cristea va face parte din Comisia de cooperare instituţională şi mediu de afaceri.

Astfel, noua configurație din cadrul CJ Alba, care avantajează majoritatea creată anul trecut în urma alianței dintre liberali și democrat liberali, este următoarea:15 consilieri de la PDL, 7 de la PNL, 6 de la PSD și 3 de la PPDD.

Proiecte ordinea de zi, ședință ordinară a Consiliului județean Alba, din 24 ianuarie:

1. Raportul Preşedintelui Consiliului Judeţean Alba, pe anul 2012 cu privire la modul de îndeplinire a atribuţiilor ce-i revin şi a hotărârilor consiliului judeţean.

2. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a unui mandat de consilier judeţean.

3. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea componentei nominale a Comisiei de specialitate nr. 5 – Comisia cooperare interinstituţională şi mediu de afaceri.

5. Proiect de hotărâre privind respingerea plângerii prealabile formulată şi completată de S.C. Livio Dario SRL prin care solicită revocarea parţială a Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 197/27 noiembrie 2012.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării valorii de inventar a unor bunuri imobile, proprietate publică a Judeţului Alba, concesionate către S.C. APA-CTTA S.A., ca urmare a realizării unor lucrări de investiţii din Fondul de Întreţinere, Înlocuire, Dezvoltare.

7. Proiect de hotărâre privind încuviinţarea cererii adresate Consiliului Local al Municipiului Blaj pentru transmiterea unui bun imobil, din domeniul public al Municipiului Blaj şi din administrarea Consiliului Local al Municipiului Blaj, în domeniul public al Judeţului Alba şi în administrarea Consiliului Judeţean Alba.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării valorii de inventar a unui bun imobil, proprietate publică a Judeţului Alba, aflat în administrarea Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statului de funcţii şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

10. Proiect de hotărâre privind desemnarea membrilor Comisiei de concurs şi a Comisiei de soluţionare a contestaţiilor pentru concursul de proiecte de management la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Alba.

12. Proiect de hotărâre privind desemnarea membrilor comisiilor de evaluare şi de soluţionare a contestaţiilor la evaluarea managementului instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Alba.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat cu Asociaţia Alba – Manche Împreună (AMI) pentru implementarea proiectului „CNE Reprezintă!”, finanţat prin Programul European „Tineret în Acţiune”.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate actualizat pentru Proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor în Judeţul Alba” finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial MEDIU.

15. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 223/2012 privind stabilirea preţurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2013.

16. Întrebări, interpelări, declaraţii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea