Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ordin provizoriu de protecţie pentru un bărbat din Sălciua, care și-a agresat fiica, pe fondul consumului de alcool

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ordin provizoriu de protecţie pentru un bărbat din Sălciua, care și-a agresat fiica, pe fondul consumului de alcool

Polițiștii din Sălciua îl cercetează pe un bărbat din comună, pentru violență în familie, după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fiica. Față de acesta a fost emis și un ordin provizoriu de protecție, iar polițiștii i-au ridicat cele două arme de vânătoare deținute în mod legal.

La data de 10 iunie 2019, polițiștii Postului de Poliție Sălciua au fost sesizați de o tânără în vârstă de 24 de ani, din localitatea Sălciua de Jos, cu privire la faptul că, duminică, 9 iunie, tatăl său a agresat-o.

În urma verificărilor efectuat de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 9 iunie, bărbatul în vârstă de 52 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii avute cu fiica sa, ar fi lovit-o peste cap și umeri și ar fi tras-o de păr.

Polițiștii îl cercetează pentru violență în familie iar pe numele său a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus interdicția de a se apropia de fiica sa, la o distanță mai mică de 5 metri precum și predarea celor două arme de vânătoare, deținute în mod legal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea