Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Orban promite un nou PARTID, după ce și-a anunțat demisia din PNL: „PNL a MURIT, în pat cu PSD”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Orban promite un nou PARTID, după ce și-a anunțat demisia din PNL: „PNL a MURIT, în pat cu PSD”

Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat că după demisia din PNL își va face un partid nou, care va fura din electoratul PNL, dezamăgit de alianța cu PSD.

„Astăzi, pentru mine PNL a murit în pat cu PNL. Cine își imaginează că va putea vreodată să se reabiliteze este un naiv. Baza partidului a fost împotriva alianței cu PSD, una împotriva firii.

E clar că e nevoie de un nou partid, PNL se va prăbuși în sondaje, e nevoie de un nou partid care să contrabalanseze acest hipopotam. Se spune că răul are loc din cauza pasivității celor buni.

Dacă astăzi cei 17 președinți de filiale care nu ar fi votat acest ghiveci politic numit USR poate am fi reușit să oprim acest ghiveci care e sfidarea „, a declarat Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea