Rămâi conectat

Politică Administrație

Orban după demisia lui Cîțu: PNL s-a transformat în „UM PNL”… „a adunat la vârf toate gunoaiele”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Orban după demisia lui Cîțu: PNL s-a transformat în „UM PNL”… „a adunat la vârf toate gunoaiele”

Fostul președinte al PNL Ludovic Orban, care a demisionat din partid după ce a pierdut alegerile în fața lui Florin Cîțu, a reacționat la demisia acestuia, spunând că problema PNL nu este Florin Cîţu, ci faptul că partiul s-a transformat în „UM PNL” şi a devenit „o unealtă a lui Iohannis”, pe care şeful statului o foloseşte „în interes personal”.

„Problema PNL este aceea că a devenit o unealtă a lui Iohannis, care foloseşte PNL-ul în interes personal.

A doua problemă este aceea că PNL nu mai are nicio legătură cu liberalismul. S-a transformat în UM PNL – unitatea militară PNL, cu Armata şi cu Miliţia în frunte, pe post de preşedinte şi de secretar general.

A treia mare problemă este că e în alianţă cu PSD şi că nu are capacitatea de a reprezenta clasa mijlocie şi alegătorii liberali care au acordat încrederea. În fine, ultima problemă este o problemă de gravă lipsă de caracter. PNL, la vârf astăzi, a adunat toate gunoaiele, oameni lipsiţi de caracter, trădători, (…) oameni care nu au decât interese personale şi afaceri cu statul şi nu au nicio legătură cu cetăţeanul român.

Astea sunt problemele PNL, nu Cîţu”, a spus Orban, sâmbătă, pentru Agerpres.

Întrebat dacă ar fi interesat să revină în PNL în actualul context, Orban a spus că „sub nicio formă” nu ia în calcul o asemenea variantă, atât timp cât PNL „va fi unealta lui Iohannis”.

Orban a demisionat din PNL în 22 noiembrie, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat de președinte al partidului și a fondat partidul Forţa Dreptei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea