Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Opțiune nouă pentru aplicația WhatsApp: Ce înseamnă Channels, noul produs disponibil pe platformă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Opțiune nouă pentru aplicația WhatsApp: Ce înseamnă Channels, noul produs disponibil pe platformă

În cursul acestei săptămâni, compania Meta a anunţat lansarea pe scară largă a Channels, un nou produs disponibil pe platforma sa de mesagerie WhatsApp. Acest nou serviciu va permite vizualizarea postărilor utilizatorilor pe canale de comunicare, la fel ca pe Facebook, Telegram sau Twitter (în prezent X), transmite AFP, preluat de News.ro.

Channels este în prezent disponibil în 150 de ţări, conform unui comunicat al Meta, însă, potrivit mai multor utilizatori WhatsApp din Statele Unite, se pare că această funcţie nu este încă accesibilă chiar în ţara de origine a Meta.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Compania Meta nu a oferit un răspuns imediat, atunci când a fost întrebată de țările unde va funcționa acest nou serviciu. În regiunile în care acest produs a fost deja lansat, utilizatorii WhatsApp au de acum posibilitatea de a urmări un cont care oferă un canal şi de a vedea astfel mesajele postate pe acesta într-o secţiune separată de comunicările obişnuite de pe platformă.

”Acesta este doar începutul și vom continua să adăugăm mai multe funcții și să extindem canalele pe baza feedback-ului primit de la utilizatori. De asemenea, în următoarele luni, vom face posibil ca oricine să creeze un canal”, se precizează pe blogul oficial al companiei Meta.

Astfel, utilizatorii WhatsApp vor putea reacționa la postări exact cum o pot face în prezent pe rețele sociale precum X sau Facebook, pot adăuga emoticoane sau mesaje.

Channels se aseamănă mult cu o altă reţea de mesagerie, Telegram, notează AFP. Meta a subliniat confidenţialitatea Channels, niciun utilizator WhatsApp neavând posibilitatea de a şti ce canale urmăreşte un alt cont.

”Scopul nostru este să construim cel mai privat serviciu de difuzare disponibil. Canalele sunt separate de chat-urile tale și cine alegi să-l urmărești nu este vizibil pentru alți urmăritori. De asemenea, protejăm informațiile personale atât ale administratorilor, cât și ale urmăritorilor”, se scrie pe blogul Meta care s-a îmbogățit cu o pagină oficială pentru WhatsApp.

De asemenea, platforma permite, de asemenea, administratorilor unui canal să refuze, fără justificare, ca un utilizator să urmărească conţinutul produs de acesta. Crearea unui canal este, deocamdată, limitată la anumiţi utilizatori, însă Meta intenţionează să ofere această posibilitate pentru toate conturile „în lunile următoare”.

Sursa: impact.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea