Rămâi conectat

Societate

Optimistă şi sociabilă, Mădălina Scoarţă participă la Balul Bobocilor pentru…”amintiri frumoase”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scoaru021Ba Mu0103du0103linaMădălina Scoarţă este elevă anul I la Universitatea Tehnică, extensia Alba Iulia şi participă la Balul Bobocilor 2014. A ales să se înscrie în concurs deoarece consideră că este o experienţă unică. Este convinsă că va rămâne cu amintiri frumoase.

Se descrie ca fiind o persoană prietenoasă, sociabilă şi optimistă. În timpul liber îi place să citească şi să iasă în oraş cu prietenii.

Mădălina are 19 ani şi este din Aiud. A terminat Colegiul Tehnic Aiud, specalizarea tehnician în activităţi economice , iar mai departe, în cadrul Universităţii Tehnice a ales să studieze Inginerie Economică.

„Vă invit cu drag să ne amuzam şi să ne distrăm împreună!”, transmite tânăra.

Dacă vă place Mădălina Scoarţă şi doriţi ca ea să câştige titlul de Miss Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Miss Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea