Rămâi conectat

Societate

Oportunitate: Refinanţarea creditelor ipotecare cu costuri 0!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Într-o perioadă în care clienţii au dificultăţi cu rambursarea împrumuturilor, creşte cererea pentru credite de refinanţare. Faptul că dobânzile sunt cu mult mai scăzute decât acum 2-3 ani, ratele lunare noi ajung cu pâna la 40% mai mici, însă la început apar costuri suplimentare de care se tem majoritatea dintre noi.
Eliminarea comisionului de rambursare i-a bucurat pe mulţi dintre români şi a făcut posibilă creşterea de credite refinanţate la creditele de nevoi personale fără ipotecă. Însă mulţi dintre cei cu credite ipotecare stau şi încă se mai gândesc dacă să-şi refinanţeze creditele sau nu, chiar dacă ratele sunt vizibil mai mici, tocmai pentru că există câteva costuri substanţiale de care unii  nu dispun. Cheltuielile cu evaluarea imobilului şi schimbarea ipotecii sunt suportate tot de clienţi.
Astfel, pentru un imobil evaluat la 40.000 euro şi un credit din care a rămas de plată 30.000 euro, taxele notariale aferente schimbării ipotecii (extras de carte funciară, verificare procură, onorariu cabinet notarial) vor fi de circa 1.200 lei. Se adaugă comisioanele de evaluare a imobilului, care variază intre 300 şi 380 lei, precum şi comisionul de analiză dosar de aproximativ 2% din valoarea refinanţată. Banca instituie temporar o ipotecă de rang inferior, ce va deveni de rang superior imediat ce banca de la care se refinanţează creditul a radiat ipoteca înscrisă în favoarea sa. Legat de acest exemplu, clientul trebuie să scoată din buzunar aproximativ 982 euro. Cam mult, nu?
Tocmai de aceea este bine să apelaţi la GBC broker de credite, pentru că acesta ştie cum să vă refinanţaţi creditele astfel încât să plătiţi cât mai puţin pentru costurile iniţiale şi să vă micşoraţi considerabil rata.
Una dintre băncile partenere existente pe piaţă ne-a atras atenţia foarte mult în această perioadă deoarece a scos la iveală o promoţie care poate încânta pe foarte mulţi dintre cei cu rate mari la creditele cu ipotecă. Promoţia este valabilă pentru toate cererile de credite pentru refinanţare făcute până la sfârşitul lunii noiembrie şi constă în eliminarea comisionului de analiză dosar şi a taxei pentru reevaluarea imobilului precum şi plata taxelor notariale suportate de bancă. Asta DA ocazie pentru cei care vor să-şi refinanţeze creditele cu ipoteca!
De ce să apelezi la GBC broker de credit?
Pentru că stim cum să vă refinanţaţi creditele astfel încât să plătiţi cât mai puţin pentru costurile iniţiale şi să vă micşoraţi considerabil rata. Beneficiezi de consultanţă gratuită şi servicii de calitate, o multitudine de oferte bancare într-un singur loc, oferta salvatoare o afli în maxim 24 ore, economiseşti timp fără să te mai plimbi din bancă in bancă, ai transparenţă maximă legată de costurile şi condiţiile împrumutului, găseşti în noi un sprijin real pâna la finalizarea dosarului. Cu noi lucrurile sunt extrem de simple pentru că le facem în locul tău.
Un client informat este întotdeauna mai isteţ!               Andreea Gherman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului În timp ce mai multe localități din Alba sunt de zile bune fără apă potabilă după raționalizarea consumului de către operatorul APA CTTA Alba, la Alba Iulia continuă risipa. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea