Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Operatorii de transport anunță proteste la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transportatorii din Alba sunt solidari cu colegii lor care au anunțat organizarea unui miting în Capitală considerând că Guvernul nu și-a respectat promisiunile făcute în urmă cu câteva luni privind corectarea anomaliilor legislative actuale, eliminarea actelor de corupţie şi un dialog constructiv.

Având în vedere ca Ministerul Transporturilor nu și-a îndeplinit obligațiile asumate prin reprezentanții săi cu ocazia semnării Minutei nr. 23207/ 22.05.2013, evitând în acest fel greva generală a operatorilor de transport ce urma să înceapă în data de 23.05.2013, operatorii de transport din județul Alba declanșează în data de 21.09.2013 ora 12.00, în Alba Iulia, un protest de avertisment, care va fi urmat în cel mai scurt timp posibil de inițierea sau susținerea oricărei inițiative de declanșare a unei greve generale a operatorilor de transport din România. De asemenea protestul vizează și prevederile noului proiect de OUG privind Codul Rutier față de care aceștia își exprimă dezacordul.

În acest sens, astăzi la Primăria Alba Iulia a fost depusă o cerere semnată de câteva din cele mai importante societăți de producție și transport din județ în vederea obținerii avizelor necesare desfășurării acestui demers”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Dumitru Blaga.

Reamintim că transportatorii din Alba au participat, la sfârșitul lunii aprilie, la un miting similar. La acea dată peste 150 de autovehicule de la 30 de societăți comerciale producătoare și de transport din județul Alba, Cluj și Sibiu au protestat împotriva mai multor Ordonanțe de Guvern prin care s-a introdus obligativitatea deţinerii licențelor de transport și pentru autovehicule sub 3,5 tone sau microbuze de 8+1 locuri, precum şi împotriva creșterii cuantumului amenzilor de circulaţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Zece reguli esențiale pentru drumeții în siguranță pe perioada de minivacanță: Precizările făcute de Salvamont România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Zece reguli esențiale pentru drumeții în siguranță pe perioada de minivacanță: Precizările făcute de Salvamont România Salvamont România a întocmit o listă de 10 reglui esențiale pentru oamenii care doresc să facă drumeții în perioada de minivacanță. Având în vedere creșterea numărului de turiști din această perioadă, determinată de minivacanța de 1 Mai și Paște, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea