Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Oniche (Performanţa Ighiu) – transferat de Şurianu Sebeş! Trupa din „Arini”, întăriri pentru promovarea în Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oniche Surianu SebesMijlocaşul Bogdan Oniche (22 ani), ce a evoluat în sezonul trecut la Performanţa Ighiu este al treilea transfer al Şurianului Sebeş, acesta semnând un contract cu formaţia din „Arini”.

Fotbalistul cu profil defensiv a fost un echipier de bază pentru gruparea din Ighiu în stagiunea precedentă, terminată pe locul secund în Seria a 4-a.

*Oniche: „Aveam nevoie de schimbare şi de o provocare”

Aveam nevoie de o schimbare şi de o altă provocare. Sunt convins că vom face treabă bună şi merg la Şurianu cu gândul de la promova. Îi mulţumesc preşedintelui Daniel Popa că m-a înţeles şi m-a sprijinit. Îmi pare rău că s-a terminat cum s-a terminat la Performanţa, le doresc multă baftă în continuare. Abia aştept să-mi cunosc noii colegi, să mă pregătesc şi să dau tot ce-i mai bun„, a precizat Răzvan Oniche. Acesta a fost asaltat de oferte, având propuneri inclusiv din Liga a 2-a, Liga a 3-a, dar şi alte 3 echipe din judeţul Alba (Mureşul Vinţu, Industria Galda şi Performanţa Ighiu – pentru prelungirea contractului).

Şurianu a bifat a treia achiziţie a unui fotbalist experimentat, după M. Neagu şi Şt. Radu (Metalurgistul Cugir), mutările având drept scop întărirea unui efectiv care să se bată pentru promovarea în Liga a 3-a. „Este un jucător cu care am cochetat de multe luni şi ne bucură că am reuşit să-l convingem acum. Planurile noastre sunt pentru a întări lotul ca să atacăm promovarea„, a declarat Daniel Popa, preşedintele Şurianului Sebeş.

Jucătorul a fost la un pas să se alăture grupării din Sebeş la mijlocul sezonului trecut, în intersezon, dar în ceel din urmă a preferat să încheie campionatul sub comanda lui Adorian Himcinschi în eşalonul terţ.

Oniche şi-a încheiat contractul cu noi, i-am propus o nouă înţelegere la un moment dat, dar nu a dat curs ofertei. Mă gândeam că o să facă un pas spre un nivel superior, nu mă aşteptam să se întoarcă ce unde a plecat. Îi dorim baftă la noua echipă„, a comentat antrenorul Adorian Himcinschi (Performanţa Ighiu)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea