Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

OFICIAL| Corneliu Mureșan, consilier județean PSD și director al CS Unirea Alba Iulia, numit SUBPREFECT al județului Alba

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Corneliu Mureșan, consilier județean PSD și director al CS Unirea Alba Iulia, numit SUBPREFECT al județului Alba

Lucian Bode, ministrul de Interne, a anunţat că Guvernul a adoptat o hotărâre prin care au fost eliberaţi din funcţie 2 prefecţi şi 10 subprefecţi, fiind numiţi alţi 5 prefecţi în loc şi 15 subprefecţi.

Potrivit hotărârii, care a fost publicată în Monitorul Oficial al României astăzi, 12 ianuarie, Corneliu Mureșan, consilier județean din partea PSD și director al clubului sportiv Unirea din Alba Iulia, a fost numit în funcția de subprefect al județului Alba.

Lucian Bode a menţionat că în şedinţele viitoare urmează să fie numiţi alţi 16 prefecţi, după cum urmează: 13 de la PSD, 2 de la PNL şi un prefect de la UDMR.

„Am adoptat o hotărâre de Guvern prin care au fost eliberaţi doi prefecţi şi 10 subprefecţi din funcţie şi au fost numiţi cinci prefecţi şi 15 subprefecţi. În total, din cei 42 de prefecţi au fost numiţi, de la momentul negocierii politice, 17 prefecţi, urmând ca restul până la 42, fie rămân în funcţie -cum este cazul celor 14 prefecţi de la PNL şi 3 de la UDMR – deci 17 rămân în funcţie.

Vorbim de un rest de 16 prefecţi care vor trebui numiţi în şedinţele viitoare. Pe măsură ce vom primi toate confirmările de la instituţiile statului care au această obligaţie de validare a candidaturilor, vom veni în Guvern cu propunerile – 13 de la PSD, doi de la PNL şi un prefect de la UDMR”, a transmis Lucian Bode, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern, precizând că peste 60% din prefecţii şi subprefecţii negociaţi au fost deja numiţi şi urmează să fie instalaţi în funcţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea