Rămâi conectat

Ştirea Ta

Ochelari de soare în funcţie de forma chipului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vrei să fii sigură că vei face o investiţie bună când va fi vorba de o nouă pereche de ochelari de soare? Mai întâi trebuie să vezi ce ţi se potriveşte.
lFaţa ovală
Eşti norocoasă pentru că poţi alege orice pereche de ochelari de soare, pentru că faţa ta este proporţionala. Ochelarii de soare potriviţi: toate formele şi modelele. Dar dacă îţi doreşti un look delicat, apelează la ramele cu forme unghiulare.
lFaţa rotundă
Scopul principal este de a crea un efect de faţă ovală. De aceea este recomandabil să apelezi la rame care să fie egale cu lăţimea feţei şi chiar mai mari. Ochelarii de soare potriviti: rame late, dreptunghiulare, retro şi supradimensionali.
lFaţa triunghiulară
Trebuie să echilibrezi zonele laterale ale feţei, adâugând mai mult în zona de frunte cu o pereche de ochelari de soare de tip aviator, “sprâncene duble” (ramă evidentă doar în zona superioară), cu rame cu detalii pe marginea superioară. Ochelarii de soare potriviţi: ochelari cu forme unghiulare, cum sunt cei în formă de ochi de pisică. De asemenea şi cei aviator, retro sunt ideali.
lFaţa pătrată
Scopul tău principal este de a ascunde zonele unghiulare, creând un chip mult mai delicat prin alegerea unor ochelari cu rame rotunde şi ovale. Ochelarii de soare potriviţi: ochelari aviator, cu rame ovale, rotunde, ochi de pisică.
lFaţa diamant/inimă
Dacă îţi doreşti să ai obrajii mai rotunzi şi trăsături mai delicate, atunci ar trebui să apelezi la ochelari cu rame cu colţurile rotunjite. Dacă ai o faţă în formă de inimă, atunci va trebui să adaugi lăţime mai mult în partea de jos, cu ochelari de soare, care să aibă forma pătrată dar cu colţurile rotunjite.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc O intervenție de urgență a avut loc în această seară pe Bulevardul Transilvaniei, unde pompierii au reușit să prevină o situație potențial periculoasă. Un burlan de pe un bloc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare