Rămâi conectat

Ştirea Ta

Ochelari de soare în funcţie de forma chipului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vrei să fii sigură că vei face o investiţie bună când va fi vorba de o nouă pereche de ochelari de soare? Mai întâi trebuie să vezi ce ţi se potriveşte.
lFaţa ovală
Eşti norocoasă pentru că poţi alege orice pereche de ochelari de soare, pentru că faţa ta este proporţionala. Ochelarii de soare potriviţi: toate formele şi modelele. Dar dacă îţi doreşti un look delicat, apelează la ramele cu forme unghiulare.
lFaţa rotundă
Scopul principal este de a crea un efect de faţă ovală. De aceea este recomandabil să apelezi la rame care să fie egale cu lăţimea feţei şi chiar mai mari. Ochelarii de soare potriviti: rame late, dreptunghiulare, retro şi supradimensionali.
lFaţa triunghiulară
Trebuie să echilibrezi zonele laterale ale feţei, adâugând mai mult în zona de frunte cu o pereche de ochelari de soare de tip aviator, “sprâncene duble” (ramă evidentă doar în zona superioară), cu rame cu detalii pe marginea superioară. Ochelarii de soare potriviţi: ochelari cu forme unghiulare, cum sunt cei în formă de ochi de pisică. De asemenea şi cei aviator, retro sunt ideali.
lFaţa pătrată
Scopul tău principal este de a ascunde zonele unghiulare, creând un chip mult mai delicat prin alegerea unor ochelari cu rame rotunde şi ovale. Ochelarii de soare potriviţi: ochelari aviator, cu rame ovale, rotunde, ochi de pisică.
lFaţa diamant/inimă
Dacă îţi doreşti să ai obrajii mai rotunzi şi trăsături mai delicate, atunci ar trebui să apelezi la ochelari cu rame cu colţurile rotunjite. Dacă ai o faţă în formă de inimă, atunci va trebui să adaugi lăţime mai mult în partea de jos, cu ochelari de soare, care să aibă forma pătrată dar cu colţurile rotunjite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea