Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O parte din spital, renovată din donaţiile cugirenilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conducerea Spitalului Orăşenesc Cugir a inaugurat joi, 7 iunie, saloanele care au fost modernizate şi dotate din donaţiile băneşti făcute de locuitorii Cugirului. Este vorba de două saloane din cadrul secţiei de Pediatrie şi două saloane ale secţiei de Ginecologie. Inaugurarea a fost făcută de managerul spitalului, Cristian Simu, în prezenţa primarului Adrian Teban, a viceprimarului Rodica Florea şi a subprefectului Cornel Murg. Au mai participat la eveniment consilierul judeţean Mihai Nicuşor şi consilierii locali Emil Muntean, Aurel Păştină, Mircea Trifan, precum şi personalul medical al unităţii.
Lucrările pentru reabilitarea acestor spaţii au demarat în urmă cu o lună. Investiţia a fost posibilă în urma organizării de către USL Cugir a unui spectacol caritabil – „Dau şi eu pentru spitalul meu”, prin care au fost strânse fonduri de 6.627 lei, cărora li s-au adăugat 1.000 de euro din partea unei firme, precum şi diferite sponsorizări în materiale de construcţii.
Prezent la inaugurare, subprefectul Cornel Murg a apreciat demersul de la Cugir ca un exemplu că se poate ca prin mobilizarea autorităţilor şi a cetăţenilor să se dea o faţă nouă unităţilor medicale şi activităţilor care se desfăşoară în cadrul acestora. „În ceea ce mă priveşte, voi continua să susţin unitatea medicală din Cugir şi din celelalte localităţi ale judeţului, mai cu seamă acolo unde spitalele au fost închise. Vom încerca să le redeschidem şi să redăm accesul oamenilor la serviciile medicale de care au atâta nevoie”. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea