Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

O nouă victorie amicală pentru liderul Ligii a IV-a, Mureşul Vinţu de Jos – CS Vulcan 6-1 (5-1)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Muresul Vintu de Jos-Inter Petrila amicall21Aflat în cantonament la Codlea, Mureşul Vinţu de Jos, liderul Ligii a IV-a a susţinut un joc de verificare cu CS Vulcan (pregătită de Gelu Moldovan). Echipa condusă de antrenorul Mihai Manea s-a impus cu scorul de 6-1 (5-1), goluri realizate de P. Muntean – două, Cl. Oara, Cricov (la meciul de debut, după împrumutul de la Şurianu Sebeş), Al. Popa şi Trăscăian, împotriva formaţia braşoveane care activează în Liga a V-a (locul al 5-lea în Seria Braşov).

Pentru Mureşul Vinţu au evoluat următorii: V. Răducanu – Gavrilă, Borşoi, Ov. Oniga, Sîrbu – I. Grozav, I. Cristea – Cl. Oara, M. Cristea, Circov – Al. Popa (au mai intrat Al. Man, Javla, Răcătăian, Trăscăian, Ad. Neag, Androne, C. Stoica, Tat, Mitea, P. Muntean). „Avem condiţii excelente de pregătire în acest stagiu centralizat de pregătire”, a spus „principalul” Mihai Manea. Mureşul Vinţu de Jos mai are programate două partide amicale, joi cu Sepsi Sf. Gheorghe (locul trei în Seria 1 din Liga a 3-a), respectiv FC Cristian (liderul Ligii a IV-a din Braşov).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea