Rămâi conectat

Ştirea zilei

O nouă posibilitate de a transmite petiţii la Ministerul Justiţiei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetăţenii nemulţumiţi de serviciile Ministerului Justiţiei pot depune, începând cu această lună, reclamaţii online, direct pe adresa instituţiei. De asemenea, serviciul oferă posibilitatea de a formula petiţii şi a solicita informaţii cu caracter public. Reprezentanţii ministerului susţin că noul program asigură o comunicare mai bună cu publicul şi facilitează accesul la informaţii. Serviciul poate fi accesat la secţiunea „Petiţii/Reclamaţii” de pe site-ul www.just.ro. (A.V.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea