Rămâi conectat

Sport

O nouă mutare importantă pentru Volei Alba Blaj: Nneka Onyejekwe rămâne sub comanda lui Darko Zakoc şi stagiunea viitoare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj continuă să fie activă pe piaţa transferurilor, o altă mutare importantă reuşită de tripla campioană a României fiind păstrarea în efectivul condus de Darko Zakoc a internaţionalei române Nneka Onyejekwe, ce a acceptat să-şi prelungească înţelegerea cu echipa din „Mica Romă”, cu încă un an!

Una dintre cele mai valoroase jucătoare din  componenţa naţionalei „tricolore” a preferat să rămână la deţinătoarea eventului în ediţia 2016-2017 şi a câştigat titlul de campioană (11 la număr) cu fiecare echipă la care a evoluat. Astfel, a câştigat 4 titluri de campioană a României cu CSU Metal Galaţi (2007, 2008, 2009, 2010), 3 titluri de campioană a Elveţiei cu Voléro Zürich (2011, 2012, 2013), 2 titluri de campioană a Franţei cu Racing Club de Cannes (2014, 2015), un titlu de campioană a Germaniei cu Dresdner Sportclub 1898 (2016) şi un titlu de campioană a României cu Volei Alba Blaj (2017).

Este o altă mutare importantă a Blajului, menţinerea în efectiv a centrului în vârstă de 27 de ani, după păstrarea antrenorului Darko Zakoc şi înregimentarea alte jucătoare autohtone valoroase, Roxana Bacşiş, revenită din Franţa.

Ne bucurăm că am reuşit să ajungem la un acord cu Nneka, una dintre mai valoroase echipere ale echipei noastre naţionale. Este importantă această continuitate, preferată de noi ca şi club, cât şi de jucătoare. Vrem continuitate şi cu celelalte jucătoare pe care le dorim să rămână la Blaj şi negociem în acest sens„, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea