Rămâi conectat

Curier Județean

O femeie și trei bărbați au picat, în weekend, proba etilotestului – Sunt cercetați de polițiștii din Alba pentru conducere sub influența alcoolului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru șoferi, o femeie și doi bărbați, sunt cei mai proaspeți posesori de dosare de cercetare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului, după ce au fost surprinși băuți la volan, de polițiștii rutieri din Alba.

Astfel, la data de 24.10.2015, ora 19.55, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au oprit pentru control, pe DJ 107 H, pe raza localităţii Ighiu, un autoturism condus de B.I.M., o femeie de 41 de ani, din comuna Ighiu.

Poliţiştii au testat-o pe conducătoarea auto, cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,73% alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care au condus-o la spitalul din Alba Iulia, în vederea recoltării mostrelor de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

La spital, femeia a refuzat să se supună recoltării, motiv pentru care, poliţiştii au întocmit pe numele său, dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz de a se supune recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”.

În aceeași zi, poliţiştii rutieri l-au depistat pe D.D.T., de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de D.D.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

De asemenea, pe strada Mărășești, din Alba Iulia, a fost oprit, pentru control, un autoturism condus de M.P., de 56 de ani, din comuna Vinţu de Jos. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alba, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de M.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Ultimul caz a fost înregistrat în data de 25.10.2015, în jurul orei 23.15, când poliţiştii de ordine publică din Alba Iulia, l-au depistat pe V.O.F., de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de V.O.F., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea