Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

O femeie din Aiud și fiica minoră, BĂTUTE și AMENINȚATE de concubin. Ce măsuri au luat polițiștii față de bărbatul violent

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din Aiud și fiica minoră au fost agresate de concubinul acesteia. Victima a sunat la 112, iar bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție și este cercetat pentru violență în familie și amenințare.

La data de 18 ianuarie 2023, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 45 de ani, din municipiul Aiud, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în după amiaza zilei de 17 ianuarie 2023, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o pe femeie, provocându-i mai multe leziuni la nivelul feței.

Totodată, polițiștii au stabilit că, la data de 11 ianuarie 2023, bărbatul ar fi avut un comportament violent și față de fiica sa minoră, iar anterior și-ar fi amenințat, constant, membrii familiei, cu acte de violență.

Față de acesta a fost emis ordin de protecție provizoriu, prin care i-a fost interzis să se apropie de membrii familiei sale.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea