Rămâi conectat

Ştirea zilei

O fată din județul Alba, rezultat de excepție la admiterea în Școala de Poliție de la Câmpina

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

O fată din județul Alba a obținut un rezultat de excepție la admiterea în Școala de Poliție de la Câmpina.

Potrivit rezultatelor, la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, un număr de 1267 de candidați au fost declarați admiși, restul până la 4300 care au susținut probele scrise fiind declarați respinși.

Cel mai mic punctaj cu care s-a intrat la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, în sesiunea august – septembrie, a fost 73 de puncte. Cel mai mare punctaj cu care s-a intrat a fost de 98 de puncte obținut de o candidată din Dolj.

În acesta condiții, județul Alba se mândrește cu un onorant loc 28 pe această listă, cu 94 de puncte, punctaj obținut tot de o fată – Andreea Morcan, absolventă a Colegiului Național ”Avram Iancu” din Câmpeni. Concurența a fost acerbă, aproape 6000 de candidați depunându-și inițial dosarele pentru admitere.

Au mai intrat la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în sesiunea august –septembrie 2018, încă 6 candidați selectați la unitatea de selecție Alba: Adriana Pașca, Radu Cristian Boancă, Gheorghe Florin Hop, Gheorghe Lazăr, Radu Ioan Furdui, Denis Stanciu, cu rezultate foarte bune.

Felicitări tuturor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea