// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

O echipă de la Ministerul Economiei se deplasează de urgență la Fabrica de Arme de la Cugir

Ministerul Economiei a transmis că o echipă a ministerului se deplasează de urgenţă la fabrica de armament de la Cugir, în urma exploziei care a avut loc luni la uzina de armament.

O explozie urmată de un incendiu, cu degajări mari de fum, s-a produs, luni, la producătorul de armament, deţinut de stat, Fabrica de Arme Cugir, judeţul Alba. În urma deflagraţiei, o persoană de 51 de ani a fost găsită carbonizată.

”La ordinul ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, o echipă a Ministerului Economiei, formată din secretarul de stat Ion Radu, responsabil cu industria de apărare, Marius Ioana, directorul general al Romarm şi persoane abilitate din cadrul structurii pentru situaţii de urgenţă de la nivelul Ministerului, se deplasează de urgenţă la Fabrica de Arme Cugir pentru a investiga incendiul raportat”, se arată în comunicat.

Citește și FOTO, VIDEO: O femeie a murit în urma exploziei urmate de incendiu de la Fabrica de Arme Cugir

Ministerul Economiei a subliniat că este în strânsă legătură cu instituţiile abilitate implicate în această situaţie de criză.

”Aceasta este o situaţie de urgenţă încă în desfăşurare şi vom reveni cu detalii pe măsură ce reprezentanţii Cugir, ai Ministerului şi ai Parchetului, aflaţi la faţa locului vor fi în măsură să le furnizeze”, se arată în comunicat, potrivit News.ro.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419