Rămâi conectat

Curier Județean

O echipă de la Ministerul Economiei se deplasează de urgență la Fabrica de Arme de la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Economiei a transmis că o echipă a ministerului se deplasează de urgenţă la fabrica de armament de la Cugir, în urma exploziei care a avut loc luni la uzina de armament.

O explozie urmată de un incendiu, cu degajări mari de fum, s-a produs, luni, la producătorul de armament, deţinut de stat, Fabrica de Arme Cugir, judeţul Alba. În urma deflagraţiei, o persoană de 51 de ani a fost găsită carbonizată.

”La ordinul ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, o echipă a Ministerului Economiei, formată din secretarul de stat Ion Radu, responsabil cu industria de apărare, Marius Ioana, directorul general al Romarm şi persoane abilitate din cadrul structurii pentru situaţii de urgenţă de la nivelul Ministerului, se deplasează de urgenţă la Fabrica de Arme Cugir pentru a investiga incendiul raportat”, se arată în comunicat.

Citește și FOTO, VIDEO: O femeie a murit în urma exploziei urmate de incendiu de la Fabrica de Arme Cugir

Ministerul Economiei a subliniat că este în strânsă legătură cu instituţiile abilitate implicate în această situaţie de criză.

”Aceasta este o situaţie de urgenţă încă în desfăşurare şi vom reveni cu detalii pe măsură ce reprezentanţii Cugir, ai Ministerului şi ai Parchetului, aflaţi la faţa locului vor fi în măsură să le furnizeze”, se arată în comunicat, potrivit News.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia se pregătește pentru cea de-a XV-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvania care va avea loc în data de 10-12 mai, pe esplanada Muzeului Național al Unirii.  Trei zile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea