Rămâi conectat

Ştirea zilei

O companie puternică din Alba a sprijinit secția de Pediatrie a Spitalului din Alba Iulia cu 200.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Sfârșitul de an reprezintă un nou început pentru secția Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. 

spital-modernCompania Elit, confirmată în ultimii ani ca unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața cărnii din Romania, a decis să sprijine în mod decisiv proiectul de reabilitare a secției Pediatrie, contribuind cu 200.000 de lei la efortul financiar destinat acestui obiectiv.

ELIT a dovedit constant disponibilitatea susținerii unității spitalicești din Alba Iulia, dar și altor repere din comunitate,  oferind în acest an un plus semnificativ pentru locul în care se îngrijește cel mai bine viitorul acestui oraș.

„Nu există nimic mai trist în lume decât un copil bolnav. Orice vine din sau se întâmplă  în “lumea adulților” e de înțeles,  însă când  e vorba de copii nu ar trebui să existe boli, probleme sau necazuri. De aceea trebuie să  apreciem cu atât mai mult efortul, uneori dincolo de limitele umane, pe care-l fac medicii, asistentele și, în general, tot personalul sectiei de pediatrie a Spitalului Județean pentru a le reda zâmbetele celor mici. Suntem convinși că nu sumele, oricare ar fi ele, pot fi soluția dar suntem onorați că am putut contribui la acest pas mic făcut în renașterea secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgenta Alba Iulia”, spune Voicu Vușcan, managerul ELIT, compania omului de afaceri albaiulian Dorin Mateiu.

În ultimii ani conducerea spitalului a reușit să concentreze campanii însemnate de responsabilitate  socială,  prin care companii autohtone de succes au completat financiar modernizarea unor secții.  În privința acestui mod de a își face simțită prezența în comunitate, nu ne rămâne decât să  le dorim o cât mai bună sincronizare între rezultate financiare de excepție și dărnicie, tuturor agenților economici din județul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea