Rămâi conectat

Ştirea zilei

O asistentă medicală din Câmpeni, judeţul Alba, a vandalizat mașina unui medic cu care nu se înţelegea: Ce pedeapsă a decis Judecătoria

Ziarul Unirea

Publicat

în

O asistentă medicală din Câmpeni, judeţul Alba, a vandalizat mașina unui medic cu care nu se înţelegea: Ce pedeapsă a decis Judecătoria

O asistentă medicală din oraşul Câmpeni, judeţul Alba, s-a răzbunat pe un medic cu care nu se înţelegea prin vandalizarea maşinii acestuia.

Autoarea infracţiunii de distrugere a fost identificată rapid având în vedere că întreaga acţiune a fost înregistrată de camerele video din zonă. Femeia a fost condamnată de magistraţii Judecătoriei Câmpeni la o amendă penală de 5.400 de lei dar şi plata a 2.000 de euro reprezentând prejudiciul provocat medicului.

Acesta a declarat în faţa instanţei că până la începutul lunii septembrie a anului 2019 a fost angajat, în calitate de medic specialist pneumolog la spitalul de Boli Cronice Câmpeni.

A spus că ca în perioada în şi-a desfăşurat activitatea la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni a avut mai multe neînţelegeri atât cu personalul, cât şi cu conducerea unităţii, motiv care l-a determinat să îşi dea demisia.

La un moment dat, în data de 2 septembrie 2019 medicul a fost de gardă la spital timp în care autoturismul său a fost vandalizat. Au fost stropite cu vopsea capota, farurile, jeanta stânga faţă, oglinzile laterale, geamurile laterale şi portierele.

Medicul a mai spus că, după câteva zile, a fost contactat telefonic de asistenta în cauză, care i-a spus că doreşte să discute ceva mai sensibil cu el. Cei doi s-au întâlnit faţă în faţă la poliţie, unde femeia a recunoscut fapta de distrugere.

Femeia a dorit să se împace pentru a scăpa de pedeapsa penală, dar, în final, a fost condamnată. Decizia Judecătoriei Câmpeni, din 11 martie 2022, poate fi contestată la Curtea de Apel.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL într-o familie din Aiud: Bărbat de 55 de ani, cu dosar penal pentru amenințare și ordin de protecție, după ce soția a sunat la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o familie din Aiud: Bărbat de 55 de ani, cu dosar penal pentru amenințare și ordin de protecție, după ce soția a sunat la 112 Un bărbat de 55 de ani, din Aiud, s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat soția și membrii familiei. Femeia a sunat la 112 și a cerut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea