O altfel de copilărie: O fetiţă din Alba Iulia îşi doreşte pentru ea şi familia ei, în loc de dulciuri şi jucării, cartofi, pentru a avea ce mânca

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

De 1 iunie copiii îşi doresc dulciuri, jocuri, să se bucure de o prajitură sau să participle la evenimente organizate special pentru ei. A.  își dorește însă CARTOFI pentru ea și familia ei numeroasă.

Probabil mulți dintre voi o cunoașteți pe A., o fetiță din Alba Iulia care dăruiește iconițe cu Maica Domnului oamenilor care doresc să le păstreze.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Fetiţa provine dintr-o familie cu 5 copilaşi, care înfruntă împreună cu mama lor greutăţile vieţii. Cea mai mare durere a mamei este că nu au apă de la rețea, nici măcar o fântână cu apă limpede în apropiere. Zilele trecute, mai mulţi oameni cu suflet mare au pus mână de la mână şi au colectat ALIMENTE, RECHIZITE și JUCĂRII pentru aceste suflete cărora viața nu le-a oferit atât de multe așa cum a oferit altora.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De 1 iunie, A. şi fraţii ei nu îndrăznesc să ceară jucării sau dulciuri, ei visează să primească cartofi, pentru a avea ce mânca.

“Sărut-mâna, când veniţi la noi, ne luaţi vă rog nişte cartofi?”, este mesajul emoţionant trimis de fetiţă unuia dintre voluntarii care i-a vizitat zilele trecute.

Rugămintea fetiţei nu a rămas fără ecou şi pe reţeaua de socializare facebook lumea a început să se mobilizeze: “Dacă ar primi dulciuri, probabil ar fi prea mare bucuria pentru ea. Ne unim?”, scriu aceştia.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

partidele unde sunt?? 1 iunie 2017 at 17:16

Haide ..unde sunt partidele sa le vedem.. ca le pasa de oameni..

fiecare politician trebuie sa cunoasca situatia oamenilor de unde a primit voturi si sa faca tot posibilul sa nu mai vedem ca un copil i Romania nu are ce sa manance.. ok..parintii poate nu prea au interes sa munceasca..dar copii trebuie ajutati.. bine ca se imbuiba ei.. si copii lor..pe cand cei multi care sustin aceasta clasa politica abia primesc firimituril e lor

mike 1 iunie 2017 at 21:05

Rusine parintilor — Am ramas orfan de tata la -6- ani fiindca comunisti la-u batut in inchisoare din Alba pina a murit — pamintul si vitele ni sau luat la colectiv –am ramas doar cu palmele goale — de la -6 ani muncesc si nu am cersit nimic nimanui– erau si dari mari — umblam descult ca sa platim darile — de sabatori haine noi sau bocanci ?? nema — uite ca am trait –n-am murit, fara sa cersesc– NU INCURAJATI LENEA– fiecare e responsabil — incurajati munca si onestitatea — trebuie ajutati doar cei –handicapati fizic sau mental — Iar aici statul trebuie sa se involve–

albaiulian 2 iunie 2017 at 10:34

Primaria da zeci de mii de euroi pe concerte de zilele orasului.Dar ce da copiilor de ziua lor ???? NIMIC !Rusine sa le fie daca asa au grija de copii! Se arunca cu bani, in conturile artistilor (sarmanii de ei) dar la copiii care nu au ce manca nu se gandesc alesii nostri!!!!!

Comentariile sunt oprite