Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

„Nunta de Aur” – cincizeci de ani pe acelaşi drum al vieţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cincizecişipatru de cupluri din Alba Iulia au sărbătorit ieri Nunta de Aur. Este un eveniment pe care Primăria municipiului Alba Iulia îl organizează de şase ani şi în cadrul căruia sunt apreciate longevitatea în cuplu, valorile familiei. „Nu este un lucru întâmplător că organizăm acest eveniment în fiecare an în cea mai apropiată duminică de data de 15 mai, cănd la nivel mondial se sărbătoreşte Ziua Familiei. Nu este un lucru de ici, de colo să avem atât de multe cupluri care au depăşit cinci decenii de convieţuire. Eu sunt sigur că sunt poate mai multe, dar că nu toate, din diverse motive, s-au înscris pentru acest eveniment. Noi le oferim acum prilejul unei adevărate nunţi şi prin organizare dar şi prin aceea că le oferim cadouri simbolice. Le urez şi prin intermediul ziarului «Unirea» cât mai mulţi ani împreună şi multă sănătate!”, spune primarul Mircea Hava. La eveniment au participat şi viceprimarul Ioan Bogăţan şi consilieri locali de toate culorile politice.
Cuplurile prezente la ediţia din acest an a „Nunţii de Aur” s-au distrat, au dansat şi s-au simţit din nou tinere şi pline de elan. Pe lângă organizarea impecabilă a evenimentului Primăria Alba Iulia le-a mai oferit sărbătoriţilor zilei cadouri constând în suma de 300 de lei/cuplu, o diplomă aniversară personalizată şi o sticlă de vin personalizată şi ea. Pentru mai mult antren a fost organizat un concurs de dans şi o tombolă sponsorizată de Biblioteca judeţeană „Lucian Blaga” şi de SC „Nofi” SRL (obiecte de porţelan). Dar cel mai mare câştig al zilei a fost buna dispoziţie.

Anca DINICĂ

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de Paste fericit 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de PASTE fericit • Texte cu URARI, FELICITARI de Paste 2024, SMS -uri frumoase, haiose şi amuzante de Sfintele Pasti • Felicitare de Paşte pentru persoanele dragi, prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi. Mesaje de Paște prin SMS,  gânduri pe care le poţi trimite prietenilor cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Învierea Domnului aduce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea