Rămâi conectat

Sport

Nume noi la Industria Galda: D. Dup (Arieșul Apuseni), R. Trif și Buligă (Șurianu Sebeș), sub comanda lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nume noi la antrenamentele divizionarei terțe Industria Galda de Jos, echipă ce încearcă în această perioadă să-și alcătuiască lotul pentru sezonul viitor. Astăzi, sub comanda lui Paul Ciucă s-au aflat trei nume noi, respectiv Denis Dup (Arieșul Apuseni Baia de Arieș), Buligă și R. Trif (Șurianu Sebeș)  – primii doi fiind juniori.

Industria are probleme cu juniorii, întrucât Vonya este plecat în Cehia la muncă, Boancă și Fl. Schiau – sunt accidentați și în consecință caută soluții. „Cei trei se pregătesc cu noi și încercăm să lămurim situațiile sale. Trif și Buligă vor să vină la noi, dacă nu se lămurește situația la Șurianu Sebeș, în caz contrar urmând să rămână acolo să-și continue drumul. Denis Dup se antrenează cu Industria și rămâne să vedem ce se va întâmpla”, a spus Paul Ciucă.

Industria Galda de Jos va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, un amical, pe teren propriu, cu CIL Blaj. Denis Dup a jucat la Unirea Alba Iulia, revenind în vara trecută la Arieșul Apuseni, cu care a promovat în Liga a IV-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea