Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Nu se poate abține! Un tânăr de 21 de ani, din Cugir, cu două dosare penale pentru furt de mașini, ”a comis-o” din nou. De această dată a fost reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au identificat un tânăr ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism în scop de folosinţă.

La data de 6 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir l-au identificat pe M.R., de 21 de ani, din Cugir, jud. Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism, fapte semnalată în ziua de 04.02.2018.

Se are că, în cursul nopţii din data de 03/04.02.2018, tânărul a intrat prin efracție într-un autoturism, l-a condus pe raza orașului Cugir şi în afara localităţii, iar ulterior, l-a abandonat în localitatea Vinerea, jud. Alba, fără a-i produce avarii şi fără a sustrage bunuri din acesta.

Faţă de M.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07.02.2018 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere legală, acesta fiind cercetat si în alte 2 dosare penale aflate în diferite stadii de soluţionare pentru săvârşirea unor infracţiuni similare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea