Rămâi conectat

Curier Județean

Nou în Alba Iulia! Roua – Fast & Fresh, un modern restaurant cu autoservire se deschide marți, 17 aprilie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dacă doriți să vă amintiți de vremea studenției sau pur și simplu poftiți la o mâncare gustoasă și proaspătă alegeți Roua – Fast & Fresh din Alba Iulia, restaurant situat în centrul municipiului, lângă Profi.

Aici găsiți preparate pregătite cu grijă și pricepere, gustoase, pe alese și aveți parte de o servire așa cum vă doriți, rapidă și eficientă. Roua – Fast & Fresh este cel mai nou concept de autoservire, iar dacă treceți pragul restaurantului aici găsiți preparate care sunt în măsură să satisfacă gusturile tuturor, chiar și pe cele ale pretențioșilor.

Dacă nu aveți prea mult timp liber și vreți să mâncați ieftin și bine nu ezitați și intrați la Roua – Fast & Fresh – restaurant care combină plăcut ideea de autoservire cu cea de local elegant.

*O atmosferă caldă și prietenoasă

Roua – Fast & Fresh este un restaurant prietenos, decorat modern, o locație în care veți reveni mereu cu plăcere. Meniul restaurantului este complex și cuprinde preparate pentru toate gusturile, la prețuri decente, pentru toate buzunarele. Aici veți găsi o excelentă relație între calitatea preparatelor și prețul lor, Roua – Fast & Fresh este un restaurant accesibil.

Dacă nu aveți timp să pregătiți acasă meniul de fiecare zi, la Roua – Fast & Fresh găsiți preparate proaspete, pregătite din ingrediente alese cu grijă și combinate cu mare pricepere și dragoste. Așadar, încercați preparatele de la Roua – Fast & Fresh, care au gustul ca la mama acasă și cu siguranță veți reveni aici cu plăcere de fiecare dată!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea