Ziarul Unirea

Nou în Alba Iulia! Roua – Fast & Fresh, un modern restaurant cu autoservire se deschide marți, 17 aprilie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Dacă doriți să vă amintiți de vremea studenției sau pur și simplu poftiți la o mâncare gustoasă și proaspătă alegeți Roua – Fast & Fresh din Alba Iulia, restaurant situat în centrul municipiului, lângă Profi.

Aici găsiți preparate pregătite cu grijă și pricepere, gustoase, pe alese și aveți parte de o servire așa cum vă doriți, rapidă și eficientă. Roua – Fast & Fresh este cel mai nou concept de autoservire, iar dacă treceți pragul restaurantului aici găsiți preparate care sunt în măsură să satisfacă gusturile tuturor, chiar și pe cele ale pretențioșilor.

ELIT

Dacă nu aveți prea mult timp liber și vreți să mâncați ieftin și bine nu ezitați și intrați la Roua – Fast & Fresh – restaurant care combină plăcut ideea de autoservire cu cea de local elegant.

*O atmosferă caldă și prietenoasă

Roua – Fast & Fresh este un restaurant prietenos, decorat modern, o locație în care veți reveni mereu cu plăcere. Meniul restaurantului este complex și cuprinde preparate pentru toate gusturile, la prețuri decente, pentru toate buzunarele. Aici veți găsi o excelentă relație între calitatea preparatelor și prețul lor, Roua – Fast & Fresh este un restaurant accesibil.

Dacă nu aveți timp să pregătiți acasă meniul de fiecare zi, la Roua – Fast & Fresh găsiți preparate proaspete, pregătite din ingrediente alese cu grijă și combinate cu mare pricepere și dragoste. Așadar, încercați preparatele de la Roua – Fast & Fresh, care au gustul ca la mama acasă și cu siguranță veți reveni aici cu plăcere de fiecare dată!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419