Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nou curs de formare a arbitrilor organizat de Comisia Județeană a Arbitrilor Alba: “Nu ezita, merită să încerci”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisia Județeană a Arbitrilor Alba anunță că organizează un nou curs de formare a arbitrilor, în startul anului 2020. Sub egida “Nu ezita, merită să încerci”, acțiunea este una gratuită și dedicată persoanelor cu vârsta minimă 14 ani (băieți sau fete).

Cursurile se vor desfășura la sediul Asociației Județene de Fotbal Alba (în incinta Stadionului “Cetate” din Alba Iulia, la tribuna oficială, în fiecare zi de miercuri, de la ora 16.00, începând din  5 februarie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cursurile sunt gratuite și sunt dedicate tuturor persoanelor care doresc să ia contact cu acest hobby, indiferent că este parte activă în fenomen (jucător de fotbal), sau doar iubitor al acestui sport. Avantajele sunt numeroase, plecând de la practicarea unui sport care înseamnă sănătate, până la cele de socializare, chiar și financiare. Așadar, indiferent dacă este fată sau băiat și ai vârsta minimă de 14 ani, poți să îți încerci șansa. Indrumăm membrii afiliați AJF Alba să aibă o deschidere mai mare spre activitatea noastră și să încurajeze practicarea acestui hobby”, transmit reprezentanții Comisiei Județene a Arbitrilor Alba.

Alte informații pot fi obținute de la numerele de telefon de pe afiș, de la subcomisiile din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Ocna Mureș sau Teiuș, sau secretariatul CJA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea