Rămâi conectat

Economie

Notarii și executorii judecătorești, obligați să transmită informații către ANAF

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Codul de procedură fiscală va fi modificat din nou de Guvern care a pregătit în acest sens o ordonanţă simplă. Printre schimbările propuse se numără obligarea notarilor și a executorilor judecătorești de a furniza informații Fiscului. Iar firmele trebuie să-și declare și sediile secundare.

Actul normativ aduce modificări şi în ceea ce priveşte controalele efectuate de structurile ANAF sau de structurile autorităților administrației publice locale, care pot avea și rol de prevenire și conformare. O altă noutate ar fi scrisoarea de garanție emisă de instituțiile financiare nebancare, care te scapă, pentru 45 de zile, de presiunile fiscului. Toate noutăţile pot fi găsite pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea