Rămâi conectat

Curier Județean

Noi rezultate în urma alegerilor interne din PNL Alba. Vezi cine au fost aleși președinți ai organizațiilor comunale!

Bogdan Presecan

Publicat

în

În PNL Alba au început alegerile interne care va stabili în final conducerea partidului la nivelul județului pentru următorii 4 ani.

În acest weekend au fost stabiliți noii președinți ai organizațiilor locale din Spring, Doștat, Cut, Gîrbova,Cîlnic,Daia Română și Cugir.

Potrivit Biroului de presa al PNL Alba, la sfarsitul saptamanaii trecute, a continuat seria Adunarilor generale pentru desemnarea noilor conduceri ale organizatiilor PNL din judetul Alba, proces care se va incheia in luna iunie cu alegerea conducerii judetene a PNL Alba pe urmatorii 4 ani. Presedinti ai organizatiilor locale au fost alesi urmatorii: primar Daniel Rusu – Spring; Florin Avram – Dostat; Liviu Vlad – Cut; Ioan Muntean – Girbova; Ioan Badila – Cilnic; Nicolae Damian – Daia Romana si primar Adrian Teban – Cugir.

Săptămâna trecută au fost aleși sau realeși în funcție: Ioan Marius Dobra la Pianu de Jos, în comuna Săliște a fost ales primarul Emil Aurel Stănilă, la Șibot viceprimarul Dacian Herlea, la Vințu de Jos primarul Vlad Gheorghe, iar la Blandiana președinte al organizației comunale a fost ales primarul localității, liberalul Nicolae Gherman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și de mașini verificate duminică, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 70.000 de lei și 7 permise reținute

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și de mașini verificate duminică, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 70.000 de lei și 7 permise reținute Duminică, 3 martie, polițiștii și jandarmii din Alba au verificate sute de persoane și mașini. Au dat amenzi în valoare de peste 70.000 de lei și au reținut 7 permise de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea