Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Noi alocări de fonduri pentru RESTITUIREA TAXEI AUTO. Când vor primi toți șoferii banii înapoi?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noi alocări de fonduri pentru RESTITUIREA TAXEI AUTO. Când vor primi toți șoferii banii înapoi?

Termenul pentru restituirea banilor pentru taxa auto a expirat la sfârșitul lunii iunie, însă nu toți șoferii care au depus cerere de restituire a sumelor le-au și primit înapoi. Până acum au fost restituite 90% din sumele datorate.

Termenul pentru restituirea banilor pentru taxa auto a expirat la data de 30 iunie însă nu toți șoferii care au depus cerere de restituire a sumelor le-au și primit înapoi.

O nouă alocare de bani a primit undă verde de la Guvern după ce a apărut miercuri în Monitorul Oficial. Hotărârea Guvernului nr. 487/2019 cuprinde o alocare suplimentară de 97.000 de lei, bani ce vor ajunge la Fondul de mediu și care ar trebui să acopere sumele ce mai trebuie restituite.

90% din sumele datorate au fost deja restituite a declarat ministrul Mediului săptămâna aceasta, prin alocarea anterioară încercându-se restituirea către toți cei care au câștigat acest drept în instanță.

„Aşa, vedeţi cum Guvernul României s-a ţinut de promisiunea pe care a făcut-o în 2017, atunci când am atacat o problemă extrem de sensibilă, pentru că suma era foarte mare şi de care depindeau foarte, foarte mulţi români. Imediat ce banii vor intra în bugetul AFM, taxa auto va fi restituită în câteva zile. În prezent, aproximativ 90% din sumele datorate au fost restituite”, a declarat ministrul Mediului.

sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea