Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Noapte cu surprize pentru un bărbat din Blaj: Un tânăr a pătruns în locuința sa și i-a furat telefonul. Hoțul s-a ales cu dosar penal

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noapte cu surprize pentru un bărbat din Blaj: Un tânăr a pătruns în locuința sa și i-a furat telefonul. Hoțul s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii din Blaj au recuperat telefonul mobil al unui bărbat din municipiu. Acesta îi fusese furat de către un vecin care a pătruns în locuința sa, fără drept.

La data de 15 septembrie 2019, în jurul orei 04.00, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către un tânăr de 27 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că un vecin i-a sustras telefonul mobil.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Agenții de siguranță publică s-au deplasat în zonă și l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani, care avea asupra sa telefonul reclamat ca furat. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 03.45, tânărul ar fi pătruns, în locuința păgubitului, fără drept și ar fi sustras telefonul mobil, în valoare de 800 de lei.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea