„Ninja” cu pieptul dezgolit, imobilizat de poliţie la Aiud

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Joi seara, la ora 22.32, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată prin intermediul apelului de urgenţă 112, că în incinta unui restaurant din municipiul Aiud, un bărbat dezgolit până la brâu, ameninţă clienţii cu o sabie în mână. Imediat la faţa locului s-au deplasat şi au intervenit agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, care l-au imobilizat pe „ninja” de ocazie şi l-au dezarmat. Poliţiştii au constatat că bărbatul este un mai vechi „client” de-al lor: B. I., de 32 ani, din Aiud, recidivist, cunoscut cu manifestări violente. „Luptătorul” a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri” şi „portul fără drept al cuţitului, pumnalului…..ori a altor asemenea obiecte…”, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Alba. Acesta va fi prezentat Parchetului Aiud, cu propunere de sesizare a instanţei de Judecată şi arestare preventivă.
„Datorită rapidităţii cu care au acţionat poliţiştii, cel în cauză nu a reuşit să provoace leziuni corporale vreunei persoane, dintre cele aflate în acel moment în localul respectiv”, transmite Biroul de Presă al IPJ Alba. (N.I.T.)

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

tuhutum 12 decembrie 2010 at 11:45

Inseamna ca absolut tot ce spui tu este adevarat. Esti infailibil. Nici nu mai e nevoie de martori, de persoane care sa se declare indignate, etc. E suficient sa te creada pe tine, PE CUVANT. Si e gata dosarul de ultraj.

Comentariile sunt oprite