Rămâi conectat

Societate

„Night Shadows Tunning Show”: Un BMV echipat ultimul răcnet – marea atracţie la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi şi mâine,  Alba Mall este gazda celei de-a doua ediţii a “Night Shadows Tunning Show”,  o expoziţie cu unele dintre cele mai frumoase maşini modificate din ţară. Cei care au vizitat astăzi expoziţia, extinsă pe toate culoarele Centrului Comercial, au putut vedea peste 50 de maşini din marile oraşe, dar şi câteva modele feminine care şi-au etalat frumuseţea printre acestea.

Principala atracţie a expoziţiei a fost de departe un BMW E36 Cabrio din anul 1994,  al cărui deţinător este Cristian Vălean din Câmpia Turzii. Proprietarul  ne-a declarat că începând încă din anul 2005 lucrează continuu la echiparea acesteia. Maşina este dotată cu uşi electrice, piele cameleon adusă special din America, uşi lambo doors, suspensii pe perne de aer, 7 monitoare, 15 difuzoare, etc şi este vopsită cu 7 nuanţe de culori.

„Tot ceea ce fac pentru maşina mea este o pasiune. În fiecare an adaug câte ceva nou, de exemplu în acest an am investit aproximativ 5000 de euro în noi accesorii. Cunosc fiecare centimetru al maşinii.  Următorul obiectiv, un motor turbo de 450 de cai putere şi uşi cu telecomandă.”

Cristian este deţinătorul a peste 60 de cupe câştigate la evenimente de tuning, atât pe plan naţional cât şi internaţional.

Mâine, organizatorii îi vor premia pe deţinătorii maşinilor, în funcţie de numărul şi calitatea „accesoriilor”. Astfel vor fi oferite titlurile de „Best car in show” “Best exterior”, “Best interior”, “Best paint” şi “Best custom car”.

Aşadar, nu rataţi ocazia, faceţi-vă timp şi treceţi mâine prin Centrul Comercial Alba Mall, pentru a vedea o expoziţie cu cele mai bine dotate şi accesorizate maşini din ţară.

Evenimentul este organizat de Clubul de Automobilism Sportiv Night Shadows, în parteneriat cu Green Tree Advertising – Full Service Agency şi cu sprijinul Centrului Comercial Alba Mall.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea