Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nicolae Stanciu: „Visul meu cel mai mare e calificarea la EURO 2024”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Stanciu: „Visul meu cel mai mare e calificarea la EURO 2024”

Naționala de fotbal a României  este în febra pregătirilor pentru ultima acțiune din campania de calificare la Campionatul European din 2024, mecviurile cu Israel (pe teren neutru, în Ungaria) și Elveția (pe teren propriu).

Printre jucătorii convocați pentru dubla cu Israel și Elveția se numără și fotbalistul albaiulian Nicolae Stanciu, jucător aflat într-o formă bună după revenirea în Arabia Saudită.

„O calificare ar însemna totul pentru mine. E visul meu cel mai mare, să ducem România la EURO, având în vedere că au trecut opt ani de la precedenta calificare. Din postura de căpitan este mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată.

Îmi doresc din suflet să rămânem neînvinși după cele două meciuri. Grupa e mai complicată sau rezultatele care au avut loc sunt destul de ciudate, dar tot ce-mi doresc este să ajungem calificați”, a declarat Nicolae Stanciu pentru FRF TV.

România va întâlni Israel pe 18 noiembrie, într-un meci programat pe teren neutru în Ungaria, apoi, trei zile mai târziu, tricolorii români vor primi Elveția pe „Arena Națională”.

În funcție de jocul rezultatelor la ora ultimului meci România și Elveția ar putea calificate la Campionatul European.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea